House of Sibylle

House of Sibylle, een plek om te werken aan je spiritualiteit. Spiritueel kun je omschrijven als in verbinding met, opereren of handelen vanuit je essentie. Een kind kan dat nog heel goed, maar gaande het proces van volwassen worden, raken we het kwijt. Dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. Maar er komt een moment dat je terug verlangt naar dat moment waarin je nog in verbinding was. Het zijn de momenten waarin je plotseling besluit: dit wil ik niet meer, ik wil uit deze relatie, ik wil een andere baan. Of het wordt voor je gedaan, je krijgt ontslag, en soms word je ziek. Allemaal situaties die heel vervelend zijn, die je op het eerste oog niet zal zien als een kans, een kans om terug te bewegen naar de verbinding, de verbinding die je had toen je geboren werd, klein was. Kinderen zijn heel spiritueel, ze zijn in verbinding, ze hebben maar een doel en dat is groeien, de wereld ontdekken, kinderen worden groot, sommige doen dat heel stabiel en rustig, anderen maken meer mee, en gaan scheef lopen. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde verlangen: een zijn. Gelukkig, beschikken we over een enorme intelligentie die op tijd je tot een halt brengt als je te veel scheef bent gaan staan. En ja of je dat nu leuk vind of niet, die verbreking van die relatie of het kwijtraken van de baan waarvan jij dacht dat is het helemaal, is de manier om jou tot halt te brengen.

Mij overkwam dit in 1999, dolgelukkig was ik in een relatie met een partner die samen hun passie deelde. Wat voelde ik mij ellendig toen hij tegen mij zei dat ik te spiritueel was en dat we beter uit elkaar konden gaan. Ten einde raad was ik. Op dat moment begon mijn helende reis, meerdere mensen stonden mij bij, kwamen met raad of een behandeling die mij weer op de been kon helpen. Ik die niet meer spiritueel wilde zijn, want dat had mij enorm veel verdriet gedaan. Maar gaande weg de jaren en de gebeurtenissen in mijn leven kwam ik weer terug bij mijn spiritualiteit, dat niets meer is dan jezelf mogen zijn, je ware zelf. Dat is wat ik doe in House of Sibylle.

Sibylle was in de oudheid een orakel, iemand die beschikte over de gave om spontaan en ongevraagd de toekomst te voorspellen. Ze beschikt over een van de gaven die met het fysieke oog niet waarneembaar zijn, maar door trainingen van de zintuigen en in contact met de goddelijke energie tot stand komen. Gave is gift. Aan jou gegeven. Zelf had ik het niet door, het was een blinde vlek, andere wezen mij erop. Tegenwoordig maak ik er gebruik van, van mijn gave: zelf ben ik hoogsensitief. Iets dat ik voor lange TIJD ALS EEN OBSTAKEL HEB GEZIEN, IN HET HIER EN NU GEEF IK training in hoe om te gaan met deze gaven en geef IK raad en advies hoe je in verbinding komt/blijft.

Dit doe ik op donderdag ochtend in House of Sibylle: een plek voor een ieder die wil werken aan zijn spiritualiteit, op een laagdrempelige manier, met beide voeten op de grond. Online training, persoonlijke ontmoetingen, workshops en cursussen op het gebied van spiritualiteit.

Je kunt mij bereiken per email of ontmoeten op een van de activiteiten van House of Sibylle.

  • Luisteren naar je intuïtie
  • De wonden helen uit je jeugd
  • Omgaan met hoogsensitiviteit
  • In verbinding met je hogepriesteres
  • De overgang, de volgende fase van de vrouw
  • Droomnetwerk

 


Lesrooster geldig vanaf 1 juni 2019

MAANDAG
09.30 Pilates (all)

18.00 Yoga en chakra’s
19.30 Pilates 2
DINSDAG
09.30 Ashtanga Vinyasa Yoga

19.30 Power Yoga

WOENSDAG

10.00 workshop

18.00 Bodyflex Chandra Yoga
19.30 Pilates (all)

DONDERDAG

09.30 Ashtanga Vinyasa Yoga

11.00 Priveyoga

19.30 Yin Yoga (75 min)
VRIJDAG

09.30 Pilates (1)

13.00 Maancirkel

ZATERDAG
09.30 Pilates (2)
10.45 Power Yoga
14.00 Workshops

Graag 5 minuten voor aanvang van een les aanwezig zijn. Prijzen voor deelname aan de lessen vind u hier

Voor het deelname aan een les kun je een plaats reserveren via het contactformulier

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form