gastdocenten

Workshop Ayurveda, Detox & Yoga // Detox Yoga & Ayurveda door Irina Verwer

Alles wat je eet of drinkt heeft invloed op je leven – op je lichaam, op je gedachten, op je emoties, op je gezondheid. Dat is de reden dat er in de yogafilosofie zoveel aandacht aan voeding besteed wordt. Als je de klassieke yogateksten leest, valt het op dat de richtlijnen voor de voeding veel duidelijker zijn dan de aanwijzingen voor de verschillende houdingen en ademoefeningen. Ook binnen de ayurveda, het zusje van de yoga, wordt veel nadruk gelegd op het belang van juiste voeding. Maar wat is ‘juiste voeding’ nou precies?

Tijdens deze workshop duik je de ayurveda in om uit te zoeken welke voeding jou ondersteunt, en welke voeding dat juist niet doet. Aangezien de herfst de tijd van het jaar is om oude gewoonten los te laten, leer je in deze workshop hoe je met behulp van simpele ayurvedische principes goed voorbereid de herfst in gaat. Ook onderzoek je welke patronen en emoties je niet ‘voeden’. Zo leer je te voelen wat daadwerkelijk bij jou past. Je leert hoe dat wat je eet je yogabeoefening kan voeden, maar ook hoe je je voeding aan kunt passen aan de seizoenen en je leefritme. Daarnaast word je tijdens deze workshop door een serie yogahoudingen en ademoefeningen geleid die je zullen helpen om datgene los te laten wat je niet meer nodig hebt, zodat je ruimte ervaart om nieuwe (eet)gewoonten toe te laten. Je krijgt praktische adviezen en er is gelegenheid al je vragen over yoga en voeding te stellen. Ook krijg je yogische recepten mee. Zo kun je vol inspiratie aan de slag met wat goed voor jou is!

Deze workshop zal verzorgd worden door Irina Verwer. Zij is niet alleen enthousiast over yoga, maar ook over lekker en gezond eten. Irina volgde docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Zij verdiept zich sinds haar elfde in alles wat er over voeding te leren valt en heeft een passie voor yogische voeding en ayurveda. Omdat ze haar liefde voor yoga en voeding graag met anderen deelt, geeft Irina yogalessen over de hele wereld. Letterlijk, aangezien je haar lessen ook online kunt volgen bij Ekhart Yoga. Irina geeft workshops en retreats in binnen- en buitenland en schrijft voor het Yoga Magazine, de Yogagenda en het Tijdschrift voor Yoga.  Bovendien schreef zij twee boeken over yogische voeding: ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’. Haar tweede boek is eveneens in het Engels verschenen. Je kunt meer over Irina lezen op www.irinaverwer.com.

Wanneer: 28 oktober 2017

Aanvang workshop: 14.00 – 16.30 uur

Kosten: € 39,00

Voor deelname aan deze workshop kun je je aanmelden via het inschrijfformulier.


Lesrooster geldig vanaf 1 maart 2018

MAANDAG
9.30 Pilates (all)

10.45 Yoga therapie
18.00 Yin Yoga 1
19.30 Pilates 2
DINSDAG
09.30 Ashtanga Vinyasa Yoga (2)

11.00 Personal Training
19.30 Ashtanga Vinyasa Yoga (2)
WOENSDAG
18.00 Bodyflex Chandra Yoga
19.30 Pilates (all)
DONDERDAG

10.45 Ashtanga Vinyasa Yoga (1)

18.00 Pregnant class
19.30 Yin Yoga 2
VRIJDAG

9.30 Pilates (all)

13.00 Yoga specials

ZATERDAG
9.30 Pilates introductie
10.45 Power Yoga
14.00 Workshops

Graag 5 minuten voor aanvang van een les aanwezig zijn.

Voor het deelname aan een les kun je een plaats reserveren via het contactformulier

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form