Chakra healing

Yoga richt zich op de innerlijke balans en de natuurlijk staat van het lichaam. Van nature is het lichaam in harmonie, deze wordt verstoord door de werkende krachten op aarde. Alles ontstaat uit energie, ook de mens. Yoga maakt gebruik van het energielichaam. Dit lichaam bestaat uit energiebanen, waar deze elkaar kruizen liggen de chakra’s of wielen van energie. Er zijn zeven hoofdchakra’s die zijn gelegen langs de wervelkolom en in het hoofd. daarnaast zijn er ook nog de kleinere chakra’s in de handen, voeten, knieën en ellebogen.  Zijn de chakra’s in balans dan ervaar je harmonie (sattva.) Indien deze zijn verstoord kunnen er klachten ontstaan zoals: rugklachten, verminderde weerstand, overgevoeligheid, burn-out, overgangsklachten, menstruatie klachten. Maar ook na een zwangerschap heeft het lichaam een goed herstel nodig.

Chakra Yoga richt zich op het herstellen van de disbalans in de chakra’s. Aan de hand van de amnese wordt vastgesteld welk deel of structuur van het lichaam uit balans is. Er wordt een op maat training voor jou samengesteld die bestaat uit yogaoefeningen (asana), ademhalingsoefeningen (pranayama), reiningstechnieken (kriyas), ontspanning (Savasana), edelsteentherapie. Je krijgt een advies hoe je de chakra’s in balans kunt houden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je maakt een afspraak via het contactformulier. Op deze afspraak is er intake gesprek gevolgd door persoonlijke trainingen/behandeling van 45 of 60 minuten.

Kosten: € 65,00 per uur indien de training 45 minuten duurt zijn de kosten € 50,00

Catharina heeft haar Yoga opleidingen gevolgd bij Yoga Moves te Utrecht. Ze beheerst meerdere disciplines en traint zelf dagelijks Yoga, meditatie en Pilates. Sinds 1998 heeft zij zich volledig gericht op het geven van Yoga en Pilates trainingen. Een van haar specialisaties zijn de chakra’s.

Om bij te blijven in haar vakgebied volgt ze met enige regelmaat workshops. Ze heeft onder andere workshops gevolgd bij: Sarah Powers, Baron Baptiste, Jill Satterfield, Doug Keller, David Swenson, Skadi van Paasschen, Katiza Satya en Hilary Brown. Catharina beschikt door haar werk in haar studio (open sinds 2004) over een ruime ervaring. Ze kan zich goed inleven en heeft een scherp getraind oog waarmee ze disbalans kan opsporen.

Zelf heeft ze enorm veel baat door het beoefenen van Yoga en Pilates zeker toen ze naar haar zwangerschap ernstig geblesseerd raakte in haar bekkengebied. Haar eigen ervaring, kennis en intuïtie zet ze in tijdens haar trainingen.

 


Lesrooster geldig vanaf 1 oktober 2018

MAANDAG
9.30 Pilates (all)

18.00 Yin Yoga 1
19.30 Pilates 2
DINSDAG
09.30 Ashtanga Vinyasa Yoga (75 min)

11.00 Pilates beginners course
13.00 Cursus
WOENSDAG
18.00 Bodyflex Chandra Yoga
19.30 Pilates (all)
DONDERDAG

09.30 Chakra Alignement

19.30 Yin Yoga (75 min)
VRIJDAG

9.30 Pilates (all)

ZATERDAG
9.30 Pilates (2)
10.45 Power Yoga
14.00 Workshops

Graag 5 minuten voor aanvang van een les aanwezig zijn.

Voor het deelname aan een les kun je een plaats reserveren via het contactformulier

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form