zaterdag maart 6, 2021 11:04

Winkelen op afspraak

Posted by Catharina

Winkelen op afspraak bij Bodyflex 100% Catharina kan vanaf 3 maart 2021. In de winkel van Bodyflex 100% Catharina worden Yoga artikelen verkocht. De afgelopen winterperiode heeft eigenaresse: Catharina Blijlevens niet stil gezeten. Ja, ze moest haar bedrijf sluiten voor publiek, maar dat weerhield haar niet bezig te zijn in haar bedrijf. Dat bestaat uit een Yoga en Pilates studio, en een winkel. Als haar bedrijf gesloten is voor publiek vind je haar in haar studio voor het geven van online lessen, of achter haar balie om te schrijven.

GaneshaDe winkel van Catharina Blijlevens, vind je in de Frederikstraat 60 A in Den Haag. Je loopt er wellicht dagelijks langs, of je aandacht wordt getrokken door Ganesha. Een van de blikvangers in de etalage van Catharina, en de hoofdpersoon in een boek door haar geschreven: Ganesha, en een reis langs de zeven chakra’s.

Andere titels van Catharina zijn: Yin Yoga, een reis naar binnen en Chakra Chikitisa, evenwicht herstellen in de wielen van energie. Yoga is een onderwerp waar ze graag over schrijft. In de boeken staan ook oefenreeksen opgeschreven. De corona-crisis heeft Catharina uitgenodigd de lessen op te nemen op beeld: video on demand. Nog een leuk artikel dat je kunt kopen in de winkel van Bodyflex 100% Catharina. Maar voor dit artikel hoef je niet naar de winkel te komen, deze kun je online bestellen.

Online bestellen

Online kun je bestellen: audio-opnamen van Yoga nidra en video on demand van Yoga lessen. De eerste maand van de lente, maart, neemt Catharina een aantal lessen op. De eerste les Wake up Yoga, is een heerlijke les om in de ochtend te doen. Voor het ontbijt. Wil je deze les bestellen, klik dan hier! Zorg wel dat je spullen klaar liggen: Yoga mat, Yoga blok, Yoga riem en een deken.  Yoga artikelen ofwel Yoga props zijn verkrijgbaar in de winkel van Catharina.

Yoga nidra is een hele fijne manier om tot rust te komen en het andere deel van je zenuwstelsel aan te zetten. Yoga nidra kun je thuis beoefenen met audio-opnamen of in de studio. Catharina heeft er een aantal ingesproken. Via het bestelformulier kun je deze bestellen. Je ontvangt het bestand via de email. Hoe je Yoga nidra beoefent lees je  op de volgende pagina: Yoga nidra, beoefen ik graag.

Audio-opnamen en video-on-demand lessen kun je dus online bestellen. Andere artikelen zijn op te halen in de winkel of te bekijken in de winkel.

Welke Yoga props kun je kopen in de winkel van Bodyflex 100% Catharina:

  • Yoga matten
  • Yoga blokken
  • Yoga riemen
  • Meditatie kussen, of meditatie bankje
  • Wierook
  • Mala’s
  • Oogkussen

Wil je de winkel bezoeken? Maak een afspraak via het contactformulier, vier uur voor het tijdstip dat je de winkel wenst te bezoeken. Je ontvangt een bevestiging dat je langs kunt komen in de winkel. Deze is geopend op: dinsdag middag, woensdag ochtend, donderdag middag, vrijdag middag en zaterdagmiddag.

Bij het bezoeken van de winkel, graag de regels van de overheid volgen. Zijn er nog vragen of opmerkingen stel ze gerust via het contact formulier. 

 

 

 

  • Category: Algemeen, dvd
  • Reacties uitgeschakeld voor Winkelen op afspraak

Agenda juli 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
09.30 Hatha Flow

11.30 personal training

WOENSDAG

10.00 workshops

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (2)
DONDERDAG

18.00 Pilates fundamentals

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

09.30 Pilates (2)

11.00 Personal training

14.00 workshops

ZATERDAG

09.30 Ashtanga Vinyasa Yoga

10.45 zat 31 juli geen les

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form