zaterdag mei 15, 2021 10:09

Pilates fundamentals

Posted by Catharina

Pilates fundamentals, de basis van Pilates leren. Pilates is een hele fijne reeks van oefeningen om het lichaam in de juiste houding te plaatsen. Een goede houding heeft veel voordelen: het zorgt ervoor dat de spieren evenredig worden gebruikt, geen zware belasting op bepaalde structuren van het lichaam wordt gezet en dat de energie beter gaat stromen. En dat geeft een heel prettig gevoel, doordat je beter in je lichaam staat, heb je een betere energie en dat heeft ook nog eens een goede werking op je gemoedsrust. Kortom, een heerlijke routine om jezelf eigen te maken.

Vier lessen heb je nodig om de basis van Pilates te leren, en de voordelen van deze fantastische oefenreeks te ervaren.

Wat ga je leren in deze lessen?

In de lessen leer je de basis van deze oefenmethode, de fundamentals. Ook leer je een reeks oefeningen die je daarna zelfstandig thuis kunt beoefenen, of wellicht je uitnodigt je verder te verdiepen in deze methode en je aan te melden voor een volgende reeks oefeningen. Ook kun je een vaste deelnemer worden van de Pilates flow lessen die worden gegeven in de studio: Bodyflex 100% Catharina.

Maar laten we blijven bij de eerste vier lessen, die voor een grote verandering kunnen zorgen in je lichaamshouding en kijk op het leven.

Je leert dus een oefenreeks, die bestaat uit rek en strek oefeningen,en de basis van Pilates. Niet eindeloos een oefening herhalen of er steeds meer gewicht aan hangen, Pilates nodigt uit het lichaam optimaal te gebruiken, en het hele lichaam te trainen op kracht, souplesse, juiste verdeling van energie en de adem verbeteren. Je leert leert hoe de oefeningen wordt uitgevoerd met gebruik van het krachtcentrum: het Powerhouse. Een centrum dat je veel voordelen kan brengen. Deze methode zorgt niet alleen voor een betere lichaamshouding, maar geeft ook gezonde spieren, goede vorm in het lichaam, en het laat je ook stralen!

Wanneer zijn deze lessen?

Deze lessen zijn op donderdag 09.30 uur. Een les duurt 60 minuten, de eerste les is op donderdag 2 september 2021 in de studio. Wil je online meedoen met deze lessen dat kan ook! Dat betekent dat je ook vanaf je thuis-adres de lessen kunt volgen. Nodig voor deze lessen een goede dikke mat, minimaal 10 mm dikte wil ik je toch wel adviseren. 

Tot slot de kosten voor vier groepslessen zijn € 75,00. Laatste les is op donderdag 23 september 202. Wil je liever een op een deze training volgen dan zijn de kosten voor vier lessen € 250,00. 

Wil je meedoen met deze lessen, meld je aan via het inschrijfformulier.

Leuk als je meedoet!

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

Agenda oktober 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
11.00 Personal training

18.00 Personal training

WOENSDAG

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (1)
DONDERDAG

09.30 Hatha flow

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

11.00 Personal training

13.30 Chakra chikitsa, een reis langs de chakra’s

ZATERDAG

09.30 Pilates en stretch

10.45 Power Yoga

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form