woensdag mei 19, 2021 10:08

Yoga fundamentals

Posted by Catharina

Yoga fundamentals, terug naar de basis. Het is alweer enige tijd geleden dat we elkaar hebben gezien in de studio, veel van jullie hebben de afgelopen tijd de Yoga lessen online gevolgd via zoom. Wat natuurlijk heel fijn was, maar hoe fijn is het om elkaar weer in de studio te zien en helemaal terug te bewegen naar de fundamenten van bijvoorbeeld: Ashtanga (Vinyasa) Yoga. 

Zelf ben ik deze vorm gaan beoefenen in 2009. Drie jaar nadat ik moeder was geworden meldde ik mij aan voor mijn tweede Yoga teacher training. Een van de opdrachten was thuis zelf oefenen: dat was in het begin niet gemakkelijk naast mijn moederschap een thuis practice op te bouwen, maar het is gelukt en ik heb er geen moment spijt van dat ik mij aan deze opdracht heb gehouden. In het nu beoefen ik nog steeds deze heerlijke oefenreeks: Ashtanga Vinyasa Yoga. Het houdt mij fit, gezond, in evenwicht en brengt mijn geest tot rust!

72 oefeningen bevat de eerste serie van Ashtanga (Vinyasa) Yoga, die je natuurlijk niet in een keer kunt leren. Gun jezelf de tijd en leer eerst de basis: de Zonnegroeten, a en b, de staande houdingen en de afsluitende houdingen, de tussenliggende houdingen worden een voor een toegevoegd. 

Ashtanga Vinyasa Yoga, fundamentals!

Vanaf volgende week geef ik deze cursus: Ashtanga (Vinyasa) Yoga, fundamentals die bestaat uit vier lessen. Aan het eind van de cursus beheers je de basis van deze vorm en kun je verder gaan met houdingen toevoegen die in een volgende cursus worden behandeld.

Wil je meedoen met deze reeks van vier lessen, meld je aan via het inschrijfformulier op de website. Deze cursus is in september op dinsdag, de lessen beginnen om 9.30 uur en eindigen om 10.45 uur. Kosten voor vier groeps lessen € 75,00. Slechts acht plaatsen beschikbaar. 

Ook kun je deze training een op een volgen, kosten voor vier peronal trainingen zijn € 250,00.

Leuk als je meedoet!

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

Agenda september 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
09.30 Yoga fundamentals

11.00 Yoga nidra

19.30 Yoga nidra (replay)

WOENSDAG

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (2)
DONDERDAG

09.30 Cursus

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

09.30 Pilates (2)

11.00 Personal training

14.00 Mediteren en de Yoga sutra’s

ZATERDAG

09.30 Hatha flow

10.45 Power Yoga

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form