dinsdag juni 1, 2021 10:24

Yin Yoga en de zomer

Posted by Catharina

Yin Yoga en de zomer, een workshop om je te verdiepen in Yin Yoga en de zomer. Ieder seizoen kenmerkt zich door een element, in de zomer is dat vuur. De zon is krachtig, de gewassen groeien en de bloemen staan in bloei. Een perfect seizoen om de gewassen te laten rijpen en te werken aan de organen die aandacht nodig hebben. Yin Yoga beoefen je niet alleen om je beter in je vel te voelen, maar ook om je organen te voeden.

Je organen je bent er misschien niet altijd mee bezig, maar als je eenmaal door hebt wat je zelf kunt doen om ze gezond te houden dan geef je ze regelmatig aandacht. Mijn interesse voor de organen ontstond vanuit mijn cranio sacraal behandelingen. Een methode waar de behandelaar haar/zijn handen op bepaalde punten van het lichaam plaatst en zo iets in gang zet. Het voelt echt als magisch en het wordt door een ieder anders ontvangen, mij maakte het nieuwsgierig naar de organen en de bijzondere leer over de organen.

Een leer die hier bij past is de traditionele Chinese geneeskunde. Deze leer gaat uit van de organen, zolang deze gezond zijn en goed functioneren ervaar je harmonie. Zijn er verstoringen dan kun je ongemak ervaren zoals ziekte, lichamelijk ongemak of geestelijk onrust. Door het orgaan te behandelen met kruiden, rekking van de meridianen en de energie te versterken kun je de harmonie herstellen.

Workshop: Yin Yoga en zomer

In deze workshop wordt uitleg gegeven over Yin Yoga en de organen die horen bij de zomer. En worden Yoga oefeningen gedaan. Deze workshop is op zaterdag 19 juni 2021, aanvang 14.00 uur.

Zo net voor de zomerwende is natuurlijk een zeer geschikt moment om te verbinden met de energie van dit seizoen. Informatie te ontvangen wat je in evenwicht houdt tijdens deze fase van het jaar en wat niet. Kosten € 35,00.

Leuk als je meedoet, je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier.

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

  • Category: Yoga workshops
  • Reacties uitgeschakeld voor Yin Yoga en de zomer

Agenda oktober 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
11.00 Personal training

18.00 Personal training

WOENSDAG

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (1)
DONDERDAG

09.30 Hatha flow

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

11.00 Personal training

13.30 Chakra chikitsa, een reis langs de chakra’s

ZATERDAG

09.30 Pilates en stretch

10.45 Power Yoga

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form