zondag september 25, 2022 19:48

Oktober, beginnen met…

Posted by Catharina

Het is bijna oktober, de maand waarin veel mensen gaan stoppen met bijvoorbeeld roken. Maar is het niet een mooi moment om te beginnen met iets dat jouw gezondheid ondersteunt, ziekten buiten de deur houdt. Bijvoorbeeld beginnen met Hatha flow of mediteren.

In de maand oktober kun je volgen op zaterdag om 9.30 uur Hatha flow, deze yogales is bij uitstek geschikt om je gezondheid te ondersteunen.

Over Hatha flow

Hatha is opgebouwd uit ha; negatieve energie de aandacht naar binnen brengen en tha: positieve energie, de aandacht naar buiten bewegen, ook wel vrouwelijk (ha: maan) en mannelijk (tha:zon). Flow is doorgaande beweging, energie laten doorstromen.

Zijn deze energieën in evenwicht dan ervaar je harmonie, rust en beschik je over een goede gezondheid. In oktober is er op zaterdag 9.30 uur Hatha Flow. In vier opvolgende lessen leer je oefeningen en ademhalingstechnieken die de mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht brengen.

Aanvang lessen 9.30 uur, kosten voor vier opvolgende lessen: € 59,00. Wil je deelnemen aan deze lessen graag inschrijven via het inschrijfformulier.

Mediteren, aandacht naar binnen

Mediteren, de aandacht naar binnen keren is heel fijn. Als je eenmaal hebt ervaren wat mediteren met je doet, zal je het net als tandenpoetsen dagelijks gaan doen.

Het is een kwestie van een zithouding vinden en een methode die helpt om de aandacht gericht te houden en los te komen van je gedachten.

In oktober geef ik een cursus: mediteren, aandacht richten. Je leert een aantal zithoudingen die je kunt innemen, hoe je de aandacht naar binnen brengt en kunt houden. En uiteraard een paar methoden die je thuis kunt beoefenen.

Deze cursus is in oktober op vrijdag 14.00 uur. In vier opvolgende lessen leer je een gemakkelijke zithouding in te nemen, meditatietechnieken en ontvang je iedere week een opname van de meditatie zodat je ook thuis aan de slag kunt.

Meedoen? Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Kosten voor deze cursus € 59,00. Leuk als je meedoet.

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

Agenda augustus 2023

MAANDAG

11.00 Personal training

19.30 Pilates (2) locatie RO

DINSDAG

09.15 Personal Yoga

10.45 Pilates prive

18.00 Pilates prive

WOENSDAG

10.30 Personal training

18.00 Chandra Yoga (online)

DONDERDAG

18.00 Pilates prive

19.30 Yin Yoga (locatie RO)
VRIJDAG

10.00 personal training

ZATERDAG

09.30 Hatha flow (online)

Chakra balans

 

BODYFLEX 100% Catharina

Mauritskade 77
2514 HH Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form