donderdag maart 9, 2023 16:04

Pilates een heerlijke workout

Posted by Catharina

Pilates
Pilates makes me smile

Pilates is een heerlijke workout. Bij Bodyflex 100% Catharina wordt Pilates op de mat gegeven: basis (1), flow (2), met de grote Ball (GB) en after pregnant (AP).

Over deze lessen

Basis 1: een les voor een ieder die weinig to geen ervaring heeft met Pilates. In deze les ligt het accent op het leren werken in controle van het Power House. De juiste stand vinden waaruit een oefening wordt ingezet (setup). en je leert over het innemen van de juiste houding. Deze les kun je uitsluitend volgen in de studio.

Pilates flow: een les waarin kracht en stretch oefeningen elkaar opvolgen. Deze les is geschikt voor een ieder die ervaring heeft met pilates. Er worden oefeningen gedaan die het lichaam sterk, soepel en lenig maken, en bijdragen aan een goede lichaamshouding. Deze les kun je volgen in de studio en online.

Pilates met de grote bal: in deze les wordt gebruik gemaakt van de grote bal. De grote bal is een heel nuttig materiaal om in te zetten bij Pilates. In een pilates les rollen we het lichaam op en af, de grote bal kan hierbij als zeer prettig worden ervaren. Het biedt een goed oppervlak om het lichaam op en af te rollen. Daarnaast kan de bal ook heel nuttig zijn om het lichaam steun te bieden in bepaalde krachtoefeningen. Deze les kun je volgen in de studio

Pilates (ap)na de bevalling

Pilates ap: after pregnant (nazorg): een echte aanrader voor vrouwen die zijn bevallen en voor mensen die weer rustig aan lichaamsoefeningen willen doen. De buikoefeningen en met name de bekkenbodemoefeningen zijn zeer geschikt voor vrouwen na de bevalling die weer willen gaan bewegen. Of op zoek zijn naar iets dat helpt om de spieren in het bekkengebied te trainen en oefeningen willen doen die het lichaam stretchen en de lichaamshouding verbeteren. Deze lessen worden gegeven in een reeks van vier lessen.

Deelname aan de lessen

Wil je meedoen met deze lessen. In het lesrooster staan de dagen en tijden waarop deze lessen worden gegeven.

Pilates 1 start bij voldoende aanmeldingen op woensdag 29 maart 2023 om 10.30 uur. Kosten voor een losse les € 20,00. Kosten voor tien lessen (rittenkaart) € 150,00. Je kunt een plaats reserveren via het reserveringsformulier.

  • Category: Algemeen, Pilates
  • Reacties uitgeschakeld voor Pilates een heerlijke workout

Agenda augustus 2023

MAANDAG

11.00 Personal training

19.30 Pilates (2) locatie RO

DINSDAG

09.15 Personal Yoga

10.45 Pilates prive

18.00 Pilates prive

WOENSDAG

10.30 Personal training

18.00 Chandra Yoga (online)

DONDERDAG

18.00 Pilates prive

19.30 Yin Yoga (locatie RO)
VRIJDAG

10.00 personal training

ZATERDAG

09.30 Hatha flow (online)

Chakra balans

 

BODYFLEX 100% Catharina

Mauritskade 77
2514 HH Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form