donderdag maart 9, 2023 16:04

Pilates een heerlijke workout

Posted by Catharina

Pilates
Pilates makes me smile

Pilates is een heerlijke workout. Bij Bodyflex 100% Catharina wordt Pilates op de mat gegeven: flow (2), met de grote bal en after pregnant (nazorg).

Pilates flow is een les waarin kracht en stretch oefeningen elkaar opvolgen. Deze les is geschikt voor een ieder die ervaring heeft met pilates. Er worden oefeningen gedaan die het lichaam sterk, soepel en lenig maken en bijdragen aan een goede lichaamshouding.

Pilates met de grote bal: in deze les wordt gebruik gemaakt van de grote bal. De grote bal is een heel nuttig materiaal om in te zetten bij Pilates. In een pilates les rollen we het lichaam op en af, de grote bal kan hierbij als zeer prettig worden ervaren. Het biedt een goed oppervlak om het lichaam op en af te rollen. Daarnaast kan de bal ook heel nuttig zijn om het lichaam steun te bieden in bepaalde krachtoefeningen.

Pilates after pregnant (nazorg): een echte aanrader voor vrouwen die zijn bevallen en weer rustig aan lichaamsoefeningen willen doen. De buikoefeningen en met name de bekkenbodemoefeningen zijn zeer geschikt voor vrouwen na de bevalling die weer willen gaan bewegen. Of op zoek zijn naar iets dat helpt om de spieren in het bekkengebied te trainen en oefeningen willen doen die het lichaam stretchen en de lichaamshouding verbeteren. Deze lessen worden gegeven in een reeks van vier lessen.

Wil je meedoen met deze lessen. In het lesrooster staan de dagen en tijden waarop deze lessen worden gegeven. Een volgende reeks Pilates after pregnant start bij voldoende deelnemers op zaterdag 25 maart 2023 om 11.00 uur, kosten voor vier lessen € 55,00. Je kunt een plaats reserveren via het reserveringsformulier.

  • Category: Algemeen, Pilates
  • Reacties uitgeschakeld voor Pilates een heerlijke workout

Agenda maart 2023

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG

11.00 Pilates prive

18.00 Pilates prive

WOENSDAG

18.00 Chandra Yoga

DONDERDAG

18.00 Pilates prive

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

09.30 Pilates 2

11.00 personal training

13.30 workshops

Podcast: 100% Catharina

ZATERDAG

09.30 Hatha flow

11.00  Chakra balans

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form