Coaching

Catharina coacht en begeleidt anderen in het bereiken van hun persoonlijke doelen en wegnemen van obstakels die hun doel in de weg staat. Obstakels die vaak resoneren op overtuigingen en patronen die in eerdere fases van het leven zijn ontstaan. Die in het hier en nu kunnen zorgen voor hinder en het gevoel geven dat je grote moeite moet leveren om iets voor elkaar te krijgen of veel stress ervaart in de vorm van fysieke, mentale of sociale ongemakken. Catharina heeft zich verdiept in de leer van Yoga en de chakra’s. Yoga is een hele oude levenswijze, Yoga betekent een wording, evenwicht, in harmonie zijn.

En dat is niet altijd zo. Misschien voor jou ook wel niet en lees je op dit moment mijn pagina, was je op zoek naar een coach, naar iemand die naar je luistert. Die samen met jou gaat kijken wat nodig is om in het dagelijks leven geen hinder te ondervinden maar kijkt waar je uitdagingen liggen, hoe je een probleem oplost, wat je nodig hebt om weer volledig in je kracht te gaan staan. Vandaar uit gaat bewegen zodat het leven fijn is, dit betekent niet dat je geen problemen meer hebt, maar als die er zijn dan los je deze gemakkelijker op.

Mijn werktuigen zijn

Luisteren, Yoga en de chakra’s. Door te luisteren geef je een ander ruimte om te zijn en krijg je zicht op waar behoefte aan is. Yoga is een middel om tot eenwording of heelheid te komen. De chakra’s kun je zien als wegwijzers die jou aanwijzingen kunnen geven waarom patronen zo zijn gelegd. Wat deze patronen met je doen en hoe je ze kunt omzetten naar de kracht van een chakra. Aan de hand van vragen en een scan wordt vastgesteld welk chakra of leefgebied aandacht nodig heeft. Op basis hiervan krijg je adviezen hoe de energie van het chakra positief te benutten. Chakra’s zijn een heel mooi middel om te werken aan je overtuigingen en brengt je naar de wereld van voelen en beleven. Van nature is een kind in balans en gaat zich vervormen of anders gedragen als er zaken van hem worden verwacht die niet in overeenstemming zijn met zijn gevoel, de energie dat jou in beweging brengt. In ons liggen de zaden, het enige dat je hoeft te doen is de zaden eruit halen die niet bij jou horen, deze loslaten en je ervan onthechten, doelen van Yoga.

Hoe ik te werk ga?

In een intake gesprek leg ik vast waar je tegen aan loopt of wat je vraag is. Ik luister, observeer en zet mijn intuïtieve vermogens in. Uit dit gesprek volgt een advies en stel ik een plan voor hoe  jou doel te bereiken. Hiervoor worden afspraken gemaakt  waarin gewerkt wordt met hetgeen is vast kom te staan in het intake gesprek. Gemiddeld zijn er vier tot tien afspraken nodig. Je kunt van mij adviezen verwachten over bewegen, voeding, communicatie en wat je zelf kunt doen om tot een goede oplossing te komen. Ook krijg je opdrachten om zelfstandig uit te voeren, de opdrachten zijn er om je te ondersteunen je doel te bereiken.

Wil je een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak bel naar 070-365683 of laat je gegevens achter op het contact formulier

Kosten voor een afspraak/consult:

  • Intake gesprek: € 35,00
  • Afspraak/consult 60 minuten € 80,00
  • De afspraken zijn in mijn studio: Frederikstraat 60 A, te Den Haag of online via zoom.us

Deze kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraars, wel is er vaak binnen het bedrijf of de organisatie voor wie je werkt budget en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Voor zelfstandige ondernemers zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten.

Tot slot, een gemaakte afspraak kun je altijd afzeggen maar wel graag uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren, anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Namaste,

Catharina Blijlevens

 

 

 

 

 


Lesrooster juli 2020

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
10.00 Personal training

11.00 Personal training

WOENSDAG

09.30 Power Yoga

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates
DONDERDAG

09.30 geen les

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

09.30 Pilates (2)

10.45  Cursus Ashtanga

ZATERDAG
10.45 Power Yoga

14.00 workshops

Voor deelname aan een les kun je een plaats reserveren via het contactformulier

Wil je liever online, dat kan ook, geef aan dat je online wil meedoen.

Graag 5 minuten voor aanvang van een les aanwezig zijn.

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form