Yoga therapie

Yoga therapie

Yoga therapie, het even wicht herstellen. Therapie is heel worden, iets dat niet naar behoren functioneert herstellen.

Mijn doel in 2006 was mijn evenwicht bewaren na de geboorte van mijn dochter. Gezondheid was belangrijk zodat ik mijn vak: Yoga en pilates docent kon uitoefenen en mijn kind kon grootbrengen.

Gezondheid wordt door de Wereldgezondheids-organisatie (WHO 1948) als volgt omschreven: “Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijk gebreken.”

Om gezond te blijven stem ik mij af op de wetten van de natuur. De natuur waar drie krachten werkzaam zijn: Rajas; activiteit  Tamas: inactiviteit Sattva: harmonie

De natuur is altijd op zoek naar harmonie en balans. Is er disbalans dan wordt alles in het werk gesteld om deze disbalans ongedaan te maken. De mens heeft een groot aandeel in het wel en wee van de natuur, als ook in het wel en wee van zich zelf. Ook jou lichaam en geest streven naar balans. Dat betekent soms verblijven in een situatie die niet passend is om te komen bij jou vermogens,  jouw innerlijke kracht.

Innerlijke kracht begint met jezelf te erkennen, te erkennen wie je bent. Kijken naar je eigen gedrag en verwondingen. Wat je er aan kunt doen om deze te helen. Helen is verantwoordelijkheid nemen voor je gedrag en verwondingen, kunnen kijken naar de oorzaak en het gevolg.

Ik kan je daarbij begeleiden, samen komen we tot jouw doel. Je krijgt een advies en richting hoe tot je doel te komen. In vier tot acht afspraken kunnen we stappen zetten om te komen tot wat jou innerlijke kracht is en te komen tot jouw doel.

Mijn werktuigen zijn: Yoga, het lichaam, de adem, chakra’s (wielen van energie)  jouw intenties, jouw waarheid. Ik beschik over een spiegelend vermogen en kan een ander laten zien waar zijn kracht ligt, wat zijn waarheid is en hem begeleiden daar te komen.

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen.

Kosten voor een consult (afspraak) € 75,00, een consult duurt 60 minuten.

Catharina Blijlevens

 

 

 


Agenda augustus 2023

MAANDAG

11.00 Personal training

19.30 Pilates (2) locatie RO

DINSDAG

09.15 Personal Yoga

10.45 Pilates prive

18.00 Pilates prive

WOENSDAG

10.30 Personal training

18.00 Chandra Yoga (online)

DONDERDAG

18.00 Pilates prive

19.30 Yin Yoga (locatie RO)
VRIJDAG

10.00 personal training

ZATERDAG

09.30 Hatha flow (online)

Chakra balans

 

BODYFLEX 100% Catharina

Mauritskade 77
2514 HH Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form