Winkel

Bodyflex 100% Catharina  is gelegen  in het centrum van Den Haag (Willems park), in de Frederikstraat. In het winkelgedeelte van de studio worden Yoga gerelateerde producten verkocht. Catharina schrijft korte verhalen (blogs) en boeken. In de winkel zijn haar boeken te koop:

  • Yin Yoga, een reis naar binnen (uitverkocht)
  • Ganesha en een reis langs de zeven chakra’s
  • Chakra chikitsa, evenwicht herstellen in de wielen van energie
  • Mijn blogs 2020-2021, schrijven en Yoga beoefenen tijdens de coronapandemie

Mijn blogs, schrijven en Yoga beoefenen tijdens de coronapandemie

Wat een goed idee, je blogs bundelen in een boek. Zo ontstond deze titel: Mijn blogs 2020-2021, schrijven en Yoga beoefenen tijdens de coroapandemie. Een leuk boek dat bestaat uit meerderen blogs, waarin ik schrijf over mijn bedrijf tijdens de coronapandemie en hoe ik in evenwicht blijf. Uiteraard deel ik ook oefeningen, tips om te ontspannen, affirmaties en meditatie. Het boek kost € 19,95. Wil je het alvast bestellen? Dat kan via deze link.

Chakra Chikitsa, evenwicht brengen in de wielen van energie

Chakra is wiel van energie. Chikitsa is therapie, heel maken. In dit autobiografisch werkboek maakt Catharina een reis langs de zeven chakra’s. Aanleiding voor het schrijven van dit boek is haar knieblessure. In 2018 maakt ze voor het eerst sinds jaren een dansje. Ze verzwikt haar enkel en haar knie blokkeert. Deze gebeurtenis brengt haar aandacht naar binnen. Ze stelt zich zelf de vraag waar ging ik uit mijn evenwicht. Ze richt haar aandacht op de zeven chakra’s en ondekt een patroon. Een patroon waar ze over schrijft en van onthecht.

In het boek staan meerdere oefenreeksen die de aandacht brengen naar de wielen van energie. Een echte aanrader voor en ieder die op een laagdrempelige manier met de chakra’s wil werken. Het boek kost € 22,95.

Ganesha en een reis langs de zeven chakra’s

Ganesha is een beeld dat je in bijna ieder Yoga school tegenkomt. Hij staat symbool voor het wegnemen van hindernissen en is de beschermheilige van reizigers. In dit boek maak je kennis met Ganesha en hoe hij is ontstaan. Een chakra is een onderdeel binnen de Yoga leer. Het is een prachtig thema om mee te werken. Ieder chakra staat voor een bepaald onderdeel waar we in het leven mee te maken krijgen, zoals liefde, leven, communicatie, gevoelens en bewustzijn.

Yoga is vooral jezelf zijn. De chakra’s kun je zien als bouwstenen om jezelf te kunnen zijn. Het boekje begint met een inleiding over het ontstaan van Ganesha, gevolgd door een uitleg over de chakra’s en Yoga oefeningen voor deze chakra’s.

De oefeningen in dit boek zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn ook zeer geschikt om samen met je kind te doen. Op mijn Youtube kanaal vind je meer informatie over het ontstaan van deze titel.

Het boek is geschreven in 2016 nadat Catharina was gevraagd de dochter van een van haar leden, een Yoga les te geven als verjaardagspartijtje. Het boek kost € 19,95.

Wil je een van de boeken bestellen? Maak gebruik van het bestelformulier.


Agenda februari 2023

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG

11.00 Pilates prive

18.00 Pilates prive

WOENSDAG

18.00 Chandra Yoga

19.30 cursus Pilates: in controle van het power House

DONDERDAG

09,30 Surya Namaskar

18.00 Pilates prive

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

09.30 Pilates 2

11.00 personal training

14.00 workshop

Podcast: 100% Catharina

ZATERDAG

09.30 Hatha flow

11.00  Personal training

13.30 workshop

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form