Workshops

Iedere maand organiseert Bodyflex 100% Catharina inspirerende workshops.  Een workshop duurt langer dan een reguliere les en is bedoeld om een onderwerp verder uit te diepen of kennis te maken met een van de facetten van Yoga.  De volgende workshops staan op de agenda:

Zaterdag 14 maart 2020 Yoga Detox, ruimte vrijmaken!

Detox is reinigen, lichaam en geest reinigen van materiaal dat een vrije doorstroming in de weg staat. Iedere dag eet je, fysiek voedsel en consumeer je gedachten. Fysiek voedsel voor de nodige brandstof om je lichaam in goede conditie te houden. Gedachten ontstaan, niet vanuit het niets maar omdat je met je zintuigen waarneemt. Sommige gedachten zijn heel nuttig en dragen bij aan een gezond leven, andere zijn totaal zinloos en zorgen ervoor dat je in hetzelfde rondje blijft lopen of patroon blijft hangen. Iets dat veel energie kost en dat je volgens de Yoga leer zou moeten vermijden.

In deze workshop aandacht voor het onderwerp Detox, of reiniging, je ontdoen van zaken die zorgen voor vertraging en belemmering van een vrije doorgang van energie. Je ontvangt informatie over verschillende lagen waarin energie beweegt en zich manifesteert. Hoe je deze kunt beïnvloeden. Welk systeem voedsel omzet in bruikbare energie en hoe je positief ondersteund.

Naast het doen van Yoga oefeningen, krijg je ook tips over voeding en leefwijze. Wordt ingegaan op het nut van Detoxen, hoe vaak je dit kan doen, wanneer wel en wanneer niet. Aanvang workshop: 14.00 uur (duur 2 uur) kosten €35,00

Zaterdag 28 maart 2020 Hormoon Yoga, voor meer balans voor en na de overgang

Iedere maand schommelen de hormonen, tot aan de overgang dan heb je nog een keer een grote schommeling voordat je geen hinder meer ondervind van deze schommelingen. De ene vrouw heeft er veel last van een ander wat minder. Hormoon Yoga is een serie van yogahoudingen die zich richt op het stimuleren of in balans brengen van de hormonen oestrogeen en progesteron.

Aan de hand van yoga houdingen, ademhalingstechnieken, visualisaties en het sturen van energie worden de belangrijkste klieren die verantwoordelijke zijn voor het produceren van de vrouwelijke hormonen gestimuleerd.

Hormoon Yoga is een dynamische reeks van Yogahoudingen die eindigt met een lange ontspanning om de geest tot rust te brengen en het lichaam te ontdoen van stress. Regelmatige beoefening van deze serie helpt om klachten gerelateerd aan de overgang en de menstruatie te verminderen of zelfs te doen verdwijnen. Maak kennis met deze serie van Yoga houdingen in de workshop Hormoon Yoga voor meer balans voor en na de overgang op zaterdag 28 maart 2020. Je krijgt dan ook nuttige tips over voeding en hoe je in evenwicht kunt blijven tijdens deze onevenwichtige fase. Aanvang workshop 14.00 uur, kosten € 35,00 

Voor deelname aan de workshops kun je een plaats reserveren via het  contactformulier of bellen naar 070-3656583. Gereserveerde plaatsen graag afmelden 1 dag voor aanvang van de workshop.

 


Lesrooster april 2020

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Yin Yoga
19.30 Pilates (2) (online)
DINSDAG
09.30 Ashtanga Vinyasa Yoga (online)

11.00 Chakra therapie

WOENSDAG

18.00 Bodyflex Chandra Yoga (online)
DONDERDAG

19.30 Yin Yoga (online)
VRIJDAG

09.30 Pilates (2)

13.00 Yoga nidra (online)

ZATERDAG
10.45 Power Yoga (online)

14.00 workshops
Graag 5 minuten voor aanvang van een les aanwezig zijn. Prijzen voor deelname aan de lessen vind u hier

Voor deelname aan een les kun je een plaats reserveren via het contactformulier

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form