Over

Catharina_Blijlevens.jpgCatharina Blijlevens  is voor het eerst in aanraking gekomen met yoga in 1998. Ze maakte kennis met yoga in een workshop bij Baron Baptiste. Haar eerste pilates les volgde zij op de pilates apparatuur in de pilates studio te Scheveningen. Alhoewel dit heel iets anders was dan de dynamische bewegingen die ze gewend was, wist ze dat ze het niet bij een les moest laten. Na deze les werd ze een trouwe bezoeker van de Pilatesstudio.

In 2003 heeft zij de teacher training: Power Yoga docente gevolgd onder leiding van Hilary Brown (Yogamoves) en Katiza Satya (Delight Yoga). Haar certificeringen voor het geven van mat lessen in de Pilates methode behaalde zij in 2005 en 2009  in het Pilatescenter te Maastricht van Ernie Prevoo. In 2009 heeft zij een tweede Yoga teacher training level 2 gevolgd bij Yogamoves te Utrecht olv Hilary Brown en Katiza Satya.

Ervaring les geven

Catharina beschikt over een ruime lesgeefervaring. Voordat zij haar Yoga en Pilates studio begon was zij trainer op diverse sportscholen, waar zij met veel passie aerobic en fitness lessen heeft gegeven. Een van haar taken was het coordineren van een aerobicteam. Om bij te blijven in haar vakgebied volgt zij met enige regelmaat workshops en trainingen.

In 2004 heeft zij haar hart gevolgd en heeft zij zich volledig gewijd aan het geven van Yoga en Pilates lessen. In haar sfeervolle Yoga en Pilates studio: Bodyflex 100% Catharina heeft zij haar focus verlegd naar lesgeven aan kleine groepen. Ook verzorgt ze workshops, cursussen en geeft ze personal training.

Yoga docent Catharina

Yoga is iets heel persoonlijks! Het is meer dan bewegen, Yoga is een manier om inzicht te krijgen in jezelf. Catharina weet op zeer inspirerende wijze andere te motiveren tot bewegen. De leer van Yoga overdragen aan anderen is haar passie. Naast het lesgeven, schrijft ze graag.

Meer informatie over Catharina Blijlevens staat op: www.catharinablijlevens.nl.

Foto op deze pagina is gemaakt door Diane Brommer (www.dianebrommer.com)


Agenda juli 2024

MAANDAG

19.30 Pilates (2) locatie RO

DINSDAG

09.15 Personal Yoga

10.30 Pilates prive

WOENSDAG

09.00 Personal training

18.00 Chandra Yoga (online)

DONDERDAG

19.30 Yin Yoga (locatie RO)
VRIJDAG

09.00 Hatha flow (locatie RO)

11.00  personal training

ZATERDAG

09.30 Hatha flow (online)

11.00  Personal training

14.00 workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Mauritskade 77
2514 HH Den Haag

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form