woensdag januari 25, 2023 11:48

Zonnegroet, goede start van de dag

De Zonnegroet is een heerlijke reeks yoga oefeningen. Van staand (samasthitihi) naar omlaag naar de vloer terug naar staand. Tussendoor doe je allerlei houdingen die zorgen dat het lichaam zich rekt en strekt, de energie goed gaat stromen.

De Zonnegroet is een heerlijke set houdingen om je dag te starten, op te warmen voor een set yogaoefeningen.

Het is al weer heel wat jaartjes geleden dat ik mijn eerste zonnegroet deed, maar in het het nu vind ik het heerlijk om ze regelmatig te doen.

Je kunt ze iedere dag beoefenen, en hoe eerder je ermee begint hoe langer je er profijt van hebt. Een set van drie tot vijf zonnegroeten kan enorm helpen om je spieren sterk en soepel te houden. Ook je gewrichten vinden deze groeten erg fijn en daar kan je geest alleen maar baat van hebben als je lichaam zich goed voelt.

Er zijn meerdere variaties van de Zonnegroet, in de cursus: de Zonnegroet een goed begin van de dag deel ik enkele variaties van de zonnegroet.

Deze cursus geef ik in februari 2023 op donderdag aanvang 9.30 uur. In opvolgende vier lessen maak je stap voor stap kennis met de Zonnegroet. Na vier lessen kun je de Zonnegroet zelfstandig thuis verder oefenen.

Kosten voor vier lessen van 60 minuten € 50,00. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier.

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen! • Category: Algemeen
 • Reacties uitgeschakeld voor Zonnegroet, goede start van de dag

donderdag december 15, 2022 12:49

Goede voornemens

Goede voornemens, wanneer maak je die in december of op 1 januari? Maak je ze wel of niet?

Mijn goede voornemen is om verder te gaan met wat ik deed in 2022. In 2022 heb ik veel gelezen over yoga, over het Zelf, zelfbewustzijn, mij verdiept in pranayama en ben ik meer gaan mediteren.

Mediteren is een prachtig pad van yoga om de geest tot rust te brengen, meer helderheid te krijgen. Een heel goed moment om te starten met mediteren is de winter. Het zou zo maar een goed voornemen kunnen zijn. Januari is bij uitstek een goede maand om de aandacht naar binnen te keren

In januari geef ik op vrijdag 14.00 uur een cursus: mediteren de aandacht naar binnen keren. In vier opeenvolgende lessen ontvang je informatie over zithoudingen, pranayama en meditatie. Pranayama is het vierde pad van yoga. Prana is energie en yama is verlengen, sturen, pranayama is energie verlengen, een heel fijn pad om voorafgaand te beoefenen aan de meditatie.

Wat ik ook blijf geven in 2023 zijn: Yoga en pilates lessen. Deze kun je wekelijks volgen of in een workshop/cursus.

In de workshop Pilates voor beginners leer je in vier opeenvolgende lessen de basis van Pilates. Je ontvangt informatie over het krachtcentrum, de adem en de setup voor een oefening. Pilates is een hele fijne oefenmethode, het maakt je lichaam soepel en krachtig en zorgt voor meer vitaliteit. Deze cursus Pilates voor beginners is in januari 2023 op zaterdag: 11.00 uur. Kosten voor deze cursus (4 lessen); € 65,00.

Van 2022 naar 2023

2022 was een mooi jaar. Het was pittig, zoeken naar balans, de scherven opruimen van de corona jaren waarin de studio meerdere perioden gesloten was voor publiek en je thuis online de lessen kon volgen. Wat in het nu nog steeds kan. Online lessen volgen blijft mogelijk, ook in 2023. Superhandig als je buiten Den Haag verblijft, thuis moet blijven, of het niet red op tijd in de studio te zijn dan kun je vragen om een replay van de les. Een replay is een opname van een live les die je later op een voor jou geschikte tijd zelfstandig kunt doen.

Al met al was 2022 zuiverend en transformerend.

Zuiveren en transformeren twee prachtige woorden die ik mee wil nemen naar 2023. Een jaar waarvoor mijn goede voornemen is verder te gaan met het geven van Yoga en pilates lessen, organiseren van workshops, trainingen en blijf schrijven.

In 2022 schreef ik een boek. Inspiratie voor het schrijven van dit boek waren vier woorden Yoga chitta vritti nirodhah,  samen vormen ze sutra 2 van de Yoga sutra’s van Patanjali. De sutra betekent: verbinden door het tot stilstand brengen van de wijzigingen van de geest. Het boek kun je hier bestellen.

Verbinden is een mooi woord waar ik mijn steentje aan wil bijdragen in 2023. Verbinden met het Zelf, met de liefdevolle energie die in een ieder van ons aanwezig is. Je hoeft alleen maar te besluiten; dat wil ik doorgeven en verspreiden, meer liefdevolle energie op deze aarde.

Ik wens je hele fijne kerstdagen toe en hoop dat je ook in 2023: lessen workshops, personal trainingen blijft volgen in mijn studio: Bodyflex 100% Catharina

Een hele fijne decembermaand!

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

 • Category: Algemeen
 • Reacties uitgeschakeld voor Goede voornemens

donderdag november 17, 2022 15:51

Yoga voor de overgang

Het is al weer heel wat jaren geleden dat ik mijn laatste menstruatie dag heb gehad, de overgang is voor mij achter de rug. Hoe het was? Soms pittig, maar hoe fijn is het dat ik Yoga beoefen, dat heeft mij zeker geholpen om er gemakkelijk door heen te bewegen.

Wat is de overgang? Het moment dat de menstruatie zich niet meer aandient en vervolgens voor twaalf maanden weg blijft. Voor de meeste vrouwen is dat rond het 50ste levensjaar, voor sommige eerder en voor andere iets later. De overgang is een nieuwe fase, werd je eerst nog maandelijks gehinderd door maandelijkse hormoonschommelingen, dat is in deze fase voorbij. In plaats daarvan kun je een grote hormoonschommeling ervaren, opvliegers, wat extra gewicht, een andere kijk op zaken, minder geduldig zijn met je omgeving. Ik noem er maar even een paar op.

Ook ik kijk terug op een fase waarin alles anders werd. Mijn eetgewoonten zijn veranderd, het extra gewicht viel voor mij reuze mee, maar ik kan wel schrijven dat de afgelopen jaren allerlei zaken voorbij kwamen die het waard waren nog eens te bekijken en mij van de onthechten, en wat is het dan nuttig om yoga te beoefenen.

In januari 2023 geef ik op zaterdag 6 januari 2023 aanvang 13.30 uur een workshop Yoga voor de overgang. In deze worskhop deel ik yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen en een heerlijke ontspannende oefening die bijdragen dat de fase voor en na de overgang aangenamer wordt. Ook deel ik nuttige tips over voeding. Deze workshop duurt twee uur, kosten voor deelname € 39,00.

Leuk als je meedoet, je kunt je inschrijven via het inschrijfformulihttps://bodyflex.nl/workshops-yoga-pilates/inschrijfformulier-workshops/er.

 • Category: Algemeen
 • Reacties uitgeschakeld voor Yoga voor de overgang

zondag september 25, 2022 19:48

Oktober, beginnen met…

Het is bijna oktober, de maand waarin veel mensen gaan stoppen met bijvoorbeeld roken. Maar is het niet een mooi moment om te beginnen met iets dat jouw gezondheid ondersteunt, ziekten buiten de deur houdt. Bijvoorbeeld beginnen met Hatha flow of mediteren.

In de maand oktober kun je volgen op zaterdag om 9.30 uur Hatha flow, deze yogales is bij uitstek geschikt om je gezondheid te ondersteunen.

Over Hatha flow

Hatha is opgebouwd uit ha; negatieve energie de aandacht naar binnen brengen en tha: positieve energie, de aandacht naar buiten bewegen, ook wel vrouwelijk (ha: maan) en mannelijk (tha:zon). Flow is doorgaande beweging, energie laten doorstromen.

Zijn deze energieën in evenwicht dan ervaar je harmonie, rust en beschik je over een goede gezondheid. In oktober is er op zaterdag 9.30 uur Hatha Flow. In vier opvolgende lessen leer je oefeningen en ademhalingstechnieken die de mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht brengen.

Aanvang lessen 9.30 uur, kosten voor vier opvolgende lessen: € 59,00. Wil je deelnemen aan deze lessen graag inschrijven via het inschrijfformulier.

Mediteren, aandacht naar binnen

Mediteren, de aandacht naar binnen keren is heel fijn. Als je eenmaal hebt ervaren wat mediteren met je doet, zal je het net als tandenpoetsen dagelijks gaan doen.

Het is een kwestie van een zithouding vinden en een methode die helpt om de aandacht gericht te houden en los te komen van je gedachten.

In oktober geef ik een cursus: mediteren, aandacht richten. Je leert een aantal zithoudingen die je kunt innemen, hoe je de aandacht naar binnen brengt en kunt houden. En uiteraard een paar methoden die je thuis kunt beoefenen.

Deze cursus is in oktober op vrijdag 14.00 uur. In vier opvolgende lessen leer je een gemakkelijke zithouding in te nemen, meditatietechnieken en ontvang je iedere week een opname van de meditatie zodat je ook thuis aan de slag kunt.

Meedoen? Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Kosten voor deze cursus € 59,00. Leuk als je meedoet.

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

dinsdag juli 19, 2022 18:00

Samyama Yoga

Samyama Yoga bestaat uit de laatste drie paden van yoga: dharana, dhyana en samadhi. Dharana is concentratie, de aandacht richten op een object. Dhyana is meditatie, de aandacht gericht houden en samadhi is eenheid ervaren met de bron. De bron is liefde, onbegrensd bewustzijn, waar we mee in verbinding zijn of uit.

In deze vorm van yoga gaan we oefeningen doen die geest tot rust brengen en observeren we de uitkomst van de activiteiten van de geest. De geest is bijna altijd actief. Deze vorm van yoga is zeer geschikt voor een ieder die op zoek is naar rust en innerlijke harmonie.

Wanneer kun je deze yoga volgen?

Samyama Yoga is op vrijdag 14.00 uur

Wat gaan we doen?

 • zithouding innemen
 • ademhalingsoefeningen
 • de aandacht naar binnen keren
 • visualiseren
 • mediteren
 • kracht van mantra ontdekken

Kosten voor vier lessen:

Vier opeenvolgende lessen € 65,00. Iedere les maak je kennis met enkele oefeningen die lichaam en geest kalmeren, waarmee je aan de slag kunt in je dagelijks leven. Van de lesstof wordt een opname gemaakt die je thuis kunt gebruiken om verder te oefenen.

De lessen worden gegeven door Catharina Blijlevens, yogadocent, pilates trainer en spiritueel coach. Catharina heeft haar yoga-opleidingen gevolgd bij Yoga moves in Amsterdam en Utrecht en is al meer dan 20 jaar actief als yogadocent, met name de eigen Yoga beoefening en studie in filosofische werken als de Yoga Sutra’s, de Bhagavad Gita en de Veda’s hebben haar ontwikkeld tot de persoon die ze nu is: een rustige en kalme vrouw die op inspirerende wijze haar passie over Yoga deelt.

Leuk als je meedoet met deze lessen op vrijdag 14.00 uur. In de studio zijn tien plaasten beschikbaar, je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier.

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!


 • Category: Algemeen
 • Reacties uitgeschakeld voor Samyama Yoga

vrijdag juni 10, 2022 15:22

So ham meditatie

So ham meditatie is een hele fijne meditatie die ik vorige week heb ingesproken op mijn podcast 100% Catharina, laat je innerlijk stralen. Deze meditatie duurt 10 minuten en is prettig om te doen aan het begin van je dag, op het middaguur of in de avond, maar je kunt hem ook doen als je de aandacht naar binnen wil brengen, even uit de drukte van de dag of je hoofd wilt.

Voor deze meditatie kun je gaan zitten in een gemakkelijke zithouding, met of zonder kussen. Mochten je knieën hoger zijn dan je heupen ga dan zitten op een kussen, maar je kunt ook gaan zitten op een stoel met je voeten op de grond. 

Zorg ervoor dat je rechtop zit, rol je schouders naar achter en omlaag, houd je borst open en breed, rechtop zitten is fijn en geeft je ruimte om te ademen.

Als je voelt dat je goed zit, sluit je ogen en reis met je aandacht naar binnen, reis vanaf je kruin langs wervelkolom naar je staartbeen en voel de raakpunten met de vloer.

Aandacht naar de adem

Adem langzaam in naar je buik en langzaam uit, blijf met je aandacht bij je ademstroom, volg de inademing en volg de uitademing. Benoem vervolgens de inademing als ‘so’ en de uitademing als ‘ham’, je kunt dit doen in gedachten, blijf met je aandacht bij de mantra soham die met de adem meebeweegt.

Laat vervolgens op ‘so’ (inademing) de energie stromen naar je hart en op ‘ham’ (uitademing) de energie stromen naar je voorhoofd/kruin. 

Ga hiermee verder, op ‘so’ laat je de energie stromen naar je hart, op ‘ham’ laat je de energie stromen naar je kruin.

Na enkele adembewegingen laat je de mantra los en blijf je met je aandacht in de ruimte van je hart, affirmeer: ik ben liefde, drie keer hard op of en gedachten en blijf nog even zitten met je ogen gesloten.

Adem dan langzaam in naar je buik, adem langzaam uit, voel weer dat je zit op de grond of op je stoel, open je ogen, schud je handen en ga verder met je dag.

Deze meditatie heb ik ingesproken

Wil je deze meditatie beluisteren op mijn podcast klik dan hier.


Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

 • Category: Algemeen
 • Reacties uitgeschakeld voor So ham meditatie

dinsdag mei 24, 2022 11:37

Pilates, in controle van

Pilates, in controle van het powerhouse is een geweldige routine die het lichaam in evenwicht brengt en geest tot rust brengt. Regelmatig beoefenen van deze routine zorgt voor meer vitaliteit en een betere lichaamshouding.

Pilates is de naam van de grondlegger van deze fantastische reeks van oefeningen, Joseph Pilates was zijn naam. Zelf noemde hij zijn methode Contrology, maar zijn leerlingen hebben het na zijn overlijden de naam Pilates gegeven.

Je hebt een oefenmethode op de mat en oefeningen op apparatuur. Joseph heeft veel apparaten ontwikkeld, met als doel de spieren van het lichaam in ere te herstellen. Ofwel het lichaam zo uitlijnen dat de spieren in evenwicht kunnen werken, de gewrichten mobiel blijven en de botten sterker worden. Dat is wat je wenst als je gaat trainen (oefenen), functionele oefeningen doen die het lichaam gezond houden, zodat de geest zich kan ontspannen.

Mijn ervaring met Pilates

In 1999 heb ik voor het eerst een pilatessessie gedaan, ik was onder de indruk. Zelfs zo onder de indruk, dat ik wekelijkse een op een sessies volgde op de pilatesapparatuur in combinatie met oefeningen op de mat. Gevolgd door een opleiding.

Ja, dat wilde ik graag doorgeven aan anderen: de Pilates methode.

In mijn studio: Bodyflex 100% Catharina geef ik matlessen, aangevuld met yogastretches, oefeningen met de bal, de magic circle, muur, handgewichtjes en stretchband. Het is echt een prachtige methode, met name de oefeningen op de mat zijn een echte aanrader om jezelf eigen te maken. Deze kun je heel gemakkelijk leren.

Pilates 1, basisbeginselen

Eerst worden de basisbeginselen geleerd, heb je deze onder de knie dan kun je meedoen met de dynamische groepslessen: Pilates 2 (flow), een heerlijke oefenreeks waar je van de ene oefening overvloeit naar een volgende oefening. We starten op de grond en eindigen op de voeten. Althans in de Pilates matlessen die ik geef.

Lijkt het je leuk om deze methode te beoefenen? Je kunt het beste beginnen met Pilates 1, een reeks van vier lessen waarin de fundamenten (basisbeginselen) worden aangeleerd.

Wanneer?

Deze lessen geef ik in juni op vrijdag om 9.30 uur, een les duurt 50 tot 60 minuten. De tarieven voor deelname aan groepslessen staat op de website. Wil je liever een op een deze methode leren, dat kan! Je kunt een afspraak voor een personal training.

Leuk als je meedoet met de pilates matlessen (fundamentals 1). Je kunt een plaats reserveren via het formulier.

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

 • Category: Algemeen
 • Reacties uitgeschakeld voor Pilates, in controle van

dinsdag mei 17, 2022 15:30

Te rajas

Te rajas is geen nieuw gerecht, het is een term die wordt gebezigd in Yoga. Rajas is actief, de aandacht naar buiten gericht, de energie aan de buitenwereld geven. Het is een van de hoedanigheden van de natuur. In het seizoen waar we nu in leven en naar toe bewegen is het meer rajas.

Kenmerken van rajas; actief, warmte, licht, de aandacht naar buiten bewegen. Te rajas kan leiden tot ongemak.

Deze term kwam vanmorgen in mij op toen ik luisterde naar de radio. In het programma spraken de dj’s over een artikel dat was gepubliceerd door de NOS: in de toekomst nemen onze zorgkosten toe en zou het zo kunnen zijn dat 1/3 deel van je inkomen wordt opgeslokt door zorgkosten.

Begeerten beheersen

Dat kan worden voorkomen als mensen zich bewust zijn dat door bepaalde gedragingen je ziekten kan veroorzaken, een van de dj’s noemde op roken en drinken als gedragingen en vergat op te noemen: te veel stress. Zodoende kwam in mij op de term rajas. Een term die mij werd geleerd op mijn yoga opleiding en onlangs weer in mijn bewustzijnsveld kwam door het lezen van de Bhagavad Gita. Dit is een prachtig boek die een yogastudent wordt aangeraden om te lezen.

In het boek stelt Arjuna (het zelf) vragen aan Krisna (spiritueel leraar, hoger zelf). Geduldig beantwoord Krisna de vragen van Arjuna. Arjuna vraagt hem onder andere hoe je lijden van de mensheid kunt voorkomen. Een van de adviezen die Krisna geeft is: de begeerten te beheersen.

Wat zijn begeerten

Begeerten zijn verlangens, wensen, deze zorgen dat de aandacht naar buiten beweegt.

Begeerten zorgen voor rajas (stress), het vereist de nodige energie om je wensen en verlangens in vervulling te laten gaan. Niet erg als je ook maar zorgt dat je het tegenovergestelde doet: de aandacht naar binnen keren, geest tot rust brengt (tamas).

Nu zat ik zelf niet aan tafel bij de dj’s, maar vind ik het wel nuttig om te delen hoe ik weinig gebruik maak van de zorg en rajas beheers.

Rajas en oefeningen

Als ik merk dat ik te rajas ben, breng ik mijn geest tot rust. Daar doe ik verschillende oefeningen voor: ontspannen, mediteren, mantra opzeggen, Yoga nidra beoefenen, naar rustgevende muziek luisteren en niet te vergeten glimlachen. Deze oefeningen zorgen voor minder stress en activeren de energie in mij die zorgt dat ik minder vaak ziek ben of last heb van ongemak, in balans ben.

Dit ga ik delen in een workshop: Yoga, ontspan, adem voor minder stress. Deze workshop geef ik op vrijdag 27 mei 2022, aanvang 14.00 uur, verwacht einde 16.00 uur. Kosten voor deze workshop zijn € 45,00.

Leuk als je meedoet, je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

 • Category: Algemeen
 • Reacties uitgeschakeld voor Te rajas

woensdag april 13, 2022 11:11

Yoga sutra’s, leidraad voor zelfrealisatie

Yoga sutra’s leidraad voor zelfrealisatie. Zelrealisatie wat is dat? Worden dat je in de kiem bent: bewustzijn. De Yoga sutra’s is een prachtig boek dat je hierin kan begeleiden. Het boek is geschreven door Patanjali, een yogageleerde die voor de jaartelling deze sutra’s op schrift heeft gezet. Patanjali betekent hand van God, er gaan heel veel verhalen rond over wie hij is, zijn werk is prachtig, in zijn boek staat de wetenschap van Yoga.

In het boek staan geen yogahoudingen. Het boek behandelt onze ware aard, geeft uitleg over onze geest, waar deze toe in staat is, welke problemen kunnen ontstaan, hoe deze op te lossen en wat je kunt bereiken als je bereidt bent de wervelingen van de geest tot stilstand te brengen. Het doel is te komen tot bevrijding, bevrijding van je ziel uit het rad van karma. In 196 sutra’s staat opgeschreven hoe dit doel te bereiken.

In de cursus: Yoga sutra’s van Patanjali, leidraad voor zelfrealistatie maak je kennis met dit prachtige werk. Hoe je ze kunt gebruiken en wat je er mee kunt doen. Gaan we de geest verkennen en kennis maken met de wetenschap van de ziel.

Deze cursus bestaat uit acht lessen van 90 minuten, geschikt voor een ieder die geintresseerd is in de achtergrond (filosofie) van Yoga, vragen beantwoord wil hebben over de ware aard: bewustzijn.

Wanneer is deze cursus: na de meivakantie op woensdag 11 mei 2022 is de eerste les van deze cursus. Aanvang 10.30 uur, kosten voor deze cursus: € 199,00

Wil je meedoen met deze cursus reserveer een plaats via het inschrijfformulier. Kijk ernaar uit je te onmoeten op deze prachtige cursus: Yoga sutras, leidraad voor zelfrealisatie.

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

 • Category: Algemeen
 • Reacties uitgeschakeld voor Yoga sutra’s, leidraad voor zelfrealisatie

maandag april 4, 2022 12:35

Gomukasana, heerlijke stretch

Gomukasana; gomuk koe, asana houding

Gomukasana is een heerlijk stretch voor de borst en de schouders. Gomuk is koe en asana houding. Deze houding is opgedragen aan de koe, een heilig dier in India. De koe zou je goed moeten behandelen, haar producten zijn heel gezond en heilzaam voor de mens.

In India is het niet toegestaan een koe te eten, wel mag je haar producten gebruiken. Van de melk die ze geeft kun je heerlijke producten maken, natuurlijk haar melk drinken, en van deze melk kun je boter, kaas en yoghurt maken.

En omdat ze van die gezonde producten schenkt is er ook een houding naar haar vernoemd: Gomukasana. Deze houding opent je borst, verbetert de lichaamshouding en zorgt dat je beter kunt ademen, ook helpt de houding je immuunsysteem te verbeteren.

Zo doe je deze houding: ga zitten op een stoel of op de grond in de houding van de held. Heb je pijnlijke knieën ga dan zitten op twee blokken of in de gekruiste zithouding. Adem langzaam in naar je buik en adem uit draai je schouders een paar keer los, rol ze naar achter en omlaag. Lift dan je rechterarm op, buig je arm en plaats je hand achter je schouders. Breng je linker arm achter je rug en pak met je linkerhand je rechterhand. Kun je niet bij je hand komen, plaats dan een yogariem of handdoek tussen je handen. Blijf in deze houding voor vijf tot acht ademhalingen, wissel dan van zijde.

Een hele prettige houding die je meerdere keren per week kunt beoefenen.

Leuk om te maken:panir

Panir is een heerlijk kaasje gemaakt van de melk van de koe dat ik onlangs nog heb gemaakt. Het is heel simpel van 1 liter melk en twee eetlepels citroensap kun je een kaasje maken van 150 gram, precies genoeg om iets lekkers van te maken bij het avondeten, de lunch of het ontbijt.

Zo gaat het: breng 1 liter melk aan de kook, pers ondertussen de citroen uit en zet een vergiet klaar met daarin een kaasdoek. Zodra de melk kookt begint te koken kun je het citroensap langzaam bij de melk schenken. Zodra de panir (kaas) van de melk begint te scheiden kun je het uit de pan scheppen en opvangen in de vergiet. Als je alle kaas hebt verzameld in je kaasdoek, bind het dicht en zet het weg. Wil je een stevig kaasje, omdat je bijvoorbeeld blokjes wilt maken van de panir, leg er dan iets stevigs op. Binnen enkele uren heb je een kaasje dat je kunt gebruiken. Heerlijk bijvoorbeeld bij roti, in plaats van vlees of kip. In dit filmpje kun je zien hoe ik het maak.

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

 • Category: Algemeen
 • Reacties uitgeschakeld voor Gomukasana, heerlijke stretch

Agenda februari 2023

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG

11.00 Pilates prive

18.00 Pilates prive

WOENSDAG

18.00 Chandra Yoga

19.30 cursus Pilates: in controle van het power House

DONDERDAG

09,30 Surya Namaskar

18.00 Pilates prive

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

09.30 Pilates 2

11.00 personal training

14.00 workshop

Podcast: 100% Catharina

ZATERDAG

09.30 Hatha flow

11.00  Personal training

13.30 workshop

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form