woensdag september 1, 2021 17:40

Studio live, online of replay

Posted by Catharina

Het is heerlijk dat het weer kan, in de studio (live) een les volgen. Maar het is natuurlijk super dat je gewoon thuis de lessen kunt blijven volgen (online), of op een later tijdstip (replay). Dat zijn dan weer de voordelen van de afgelopen periode, dat je niet perse naar de studio hoeft te komen om een les te volgen.

Maar ben je nieuw of mis je de sfeer van de studio dan is het natuurlijk heel fijn dat je naar de studio kan komen. Kom je naar de studio neem dan wel je eigen mat mee, of een grote handdoek/yoga towel die je over de studio mat kunt plaatsen. Heb je geen mat bij je en maak je gebruik van een studio mat, dan graag deze schoon achter laten. In de studio vind je spray en keukenpapier waarmee je de mat schoon kunt maken.

Replay, opname van een les

Het staat er al, replay is een opname van een les, deze kun je aanvragen als je een les niet kunt bijwonen, of als het een les is die je op een later tijdstip wenst te doen. Wil je gebruik maken van een replay, stuur een email verzoek, twee uur voordat een live les begint. Ook zijn er een aantal replay lessen beschikbaar in de bibliotheek van de studio, deze staan in het lesrooster aangeduid als replay.

Fundamentals, reeks van vier lessen

Fundamentals, Yoga of Pilates, een reeks van vier lessen waarin je de basis aangeleerd krijgt van de oefenreeksen die ik zelf regelmatig beoefen: Pilates en Ashtanga Yoga. Pilates doe ik meer dan vier keer per week, voordat ik begin met het geven van mijn lessen in de studio, het is een super fijne reeks om je lichaam sterk en gezond te houden. Ashtanga Yoga, ik kan je alleen maar uitnodigen, doe mee met deze reeks van vier lessen, leer de basis en wie weet word je net zo’n enthousiaste beoefenaar als ik.

Leuk als je weer naar de studio komt, of thuis aansluit via zoom (online), danwel een verzoek indient voor een replay.

Ik wens je een hele fijne dag!

Namaste,

Catharina Blijlevens

Laat je innerlijk stralen!

  • Category: Algemeen
  • Reacties uitgeschakeld voor Studio live, online of replay

Agenda augustus 2022

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG

11.30 personal training

18.00 Pilates prive

WOENSDAG

11.00 Pilates prive

18.00 Chandra Yoga

DONDERDAG

09.00 Training: acht paden van yoga

18.00 Pilates prive

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

09.30 Pilates 2

11.00 Personal training

Podcast: 100% Catharina

ZATERDAG

09.30 Hatha flow

11.00 personal training

14.00 workshop

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form