Workshops

Workshops Yoga overzicht

Een workshop is een hele fijne manier kennis te maken met Yoga, of kennis op te doen. Workshops duren langer dan een reguliere groepsles, eerst ontvang je informatie over het onderwerp, dan worden er oefeningen gedaan. Geef jezelf een prachtig cadeau, meld je aan voor een van de workshops of lessenreeksen die Catharina geeft:

Zaterdag 2 oktober 2021 Hormoon Yoga, voor meer evenwicht tijdens, voor, na de overgang

De overgang het moment dat de menstruatie stopt. Heerlijk zeggen sommige, andere kijken er tegen op. Het is een fase waarin de hormonen uit evenwicht worden gebracht, wat gepaard gaat met allerlei lichamelijke gevoelens. Niet alleen gevoelens spelen een rol in deze fase, ook zijn er veranderingen in het lichaam. Ineens is daar een buikje, stramme gewrichten, vaker hoofdpijn. Of andere malaise, en daar kun je iets aan doen. Wat je kunt doen is bewuste lichaamstraining, je voeding aanpassen en je gedachten onderzoeken. Het komt allemaal aan bod, in deze workshop op zaterdag  2 oktober 2021.

In deze workshop maak je kennis met een Yoga reeks die helpt op natuurlijke wijze het evenwicht te herstellen. Naast het doen van Yoga houdingen, krijg je uitleg over de overgang en voeding tips. Op locatie kunnen acht deelnemers meedoen, je kunt ook online meedoen. Aanvang workshop: 14.00 uur (duurt 2 uur) kosten € 35,00. 

Zaterdag 16 oktober Yin Yoga en de herfst

Yin Yoga is een vorm van Yoga die werd uitgevonden in de 20 ste eeuw, een hele fijne vorm van Yoga die raakvlakken heeft met de tao. De tao is een heel oud boek waarin staan enkele hele simpele wetten die voor ons allemaal werken. Tao is de weg.

In de workshop Yin Yoga en de herfst op zaterdag 16 oktober 2021 geef ik uitleg aan Yin Yoga, wat de raakvlakken zijn met de Tao en worden Yin Yoga oefeningen gedaan voor de organen die je volgens de leer van de tao in de herfst wil versterken: de longen en de dikke darm.

Aanvang workshop 14.00 uur, kosten € 35,00. Leuk als je meedoet, je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier:

Zaterdag 30 oktober 2021 Yoga en het chakra systeem

Een chakra is een wiel van energie, chikitsa is therapie, het evenwicht herstellen. Ze liggen langs de wervelkolom, in het hoofd en kleinere chakra’s liggen in de handen en voeten. Je kunt ze niet fysiek uit je lichaam halen, terwijl ze wel heel veel invloed op je uitoefent. Het is een opslag van informatie die je hebt verzameld gedurende een bepaalde fase van je leven.

In deze workshop geeft Catharina uitleg aan het chakrasysteem, hoe chakra’s bijdragen aan hoe je je voelt. Aan de hand van Yogaoefeningen, zelfonderzoek en meditatie maken we een reis langs de zeven chakra’s. Aanvang workshop 14.00 uur (duur 2 uur).  Kosten € 35,00

Wil je meedoen met een van deze workshops? Graag een plaats reserveren via het inschrijfformulier


Agenda oktober 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
11.00 Personal training

18.00 Personal training

WOENSDAG

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (1)
DONDERDAG

09.30 Hatha flow

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

11.00 Personal training

13.30 Chakra chikitsa, een reis langs de chakra’s

ZATERDAG

09.30 Pilates en stretch

10.45 Power Yoga

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form