Workshops

Workshops de komende periode

Een workshop is een hele fijne manier kennis te maken met yoga of  informatie over een bepaald onderwerp te ontvangen. Ze duren langer dan een reguliere groepsles en bestaan uit een theorie en praktijkgedeelte. Geef jezelf een prachtig cadeau, meld je aan voor een van de workshops, cursussen of one day yoga retreats die Catharina geeft:

Online cursus: Yoga voor de overgang

De overgang is een bijzondere tijd waarin het lichaam anders gaat functioneren, wat invloed heeft op een vrouw, haar lichaam en bij sommige op hun humeur. Had je eerst last van maandelijkse hormoon schommelingen, nu heb je een grote stevige schommeling die voor een hoop onrust kan zorgen op lichamelijk en mentaal gebied. En dan is het fijn als je weet hoe hier mee om te gaan. Yoga is een hele fijne methode om te beoefenen voor de overgang.

In de online cursus Yoga voor de overgang maak je kennis met houdingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen die deze overgangs- fase in je leven ondersteunen. Ook ontvang je nuttige tips over voeding.

Deze cursus bestaat uit drie opvolgende lessen. In mei worden deze lesssen gegeven op vrijdag 10, 17 en 24 mei 2024, aanvang lessen 9.00 uur. Een les duurt 60 minuten tot 75 minuten

Kosten voor deelname aan deze cursus € 59,95.

Wil je meedoen met een van deze workshops? Graag een plaats reserveren via het inschrijfformulier

De zonnegroet, een goede start van de dag

De zon een hemellichaam dat iedere dag schijnt, de ene dag aan een stralende heldere blauw hemel. Een andere dag achter de wolken. Het licht van de zon zorgt voor warmte en voedt de aarde en alle creaties die daar zijn. Heel lang geleden was het een heel normaal gebruik om je dag te starten met een ode aan de zon, een soort van dankgroet. Fijn dat je weer schijnt deze dag, ons en de gewassen op aarde voorziet van energie. Heel veel jaren later wordt deze zonnegroet nog steeds beoefend, veel fysieke yoga vormen starten met een zonnegroet.

Een zonnegroet is een reeks van rek en strek oefeningen die het lichaam rekken en strekken en ons energiesysteem van energie voorzien. In de workshop de zonnegroet, een goede start van de dag maak je kennis met een veel gebruikte zonnegroet. Stap voor stap leer je de oefeningen en uiteraard ook de ademhaling die we gebruiken tijdens de oefeningen.

Deze workshop duurt 75 minuten en geef ik op vrijdag 31 mei 2024, aanvang 9.00 uur, wordt gegeven op de locatie Rode Olifant.

Leuk als je meedoet. Je kunt je aanmelden voor via het inschrijfformulier. Kosten € 20,00.


Agenda juli 2024

MAANDAG

19.30 Pilates (2) locatie RO

DINSDAG

09.15 Personal Yoga

10.30 Pilates prive

WOENSDAG

09.00 Personal training

18.00 Chandra Yoga (online)

DONDERDAG

19.30 Yin Yoga (locatie RO)
VRIJDAG

09.00 Hatha flow (locatie RO)

11.00  personal training

ZATERDAG

09.30 Hatha flow (online)

11.00  Personal training

14.00 workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Mauritskade 77
2514 HH Den Haag

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form