maandag maart 16, 2020 12:09

Over de lessen

Posted by Catharina

Lieve allemaal,

Dat de scholen moesten sluiten die zagen we wel aankomen met zijn allen, maar dat ook de horeca en de sportscholen hun deuren moesten sluiten dat bracht mij even in een shock. Het is natuurlijk vreselijk wat er gebeurd op dit moment en we moeten er alles aan doen om het virus te stuiten. Yoga en Pilates zijn twee hele fijne vormen om te gronden, stabiliteit te maken in een tijd die niet veilig voelt. Maar op dit moment mogen de groepslessen niet doorgaan, dat is het gevolg van het besluit.

Dit betekent dat in de periode 16 maart tot en met 6 april 2020 er geen groepslessen worden gegeven. Het is heel jammer, maar het is niet anders, gezondheid staat voorop en de verspreiding van het virus moet worden tegengegaan.

Wel blijf ik de komende periode een op een training geven en werken aan mijn boek.

Op dit moment werk ik aan oplossingen om deze tijd door te komen, een van de oplossingen is les geven net zo als ze dat op de scholen gaan doen. Mocht deze oplossing tot stand komen dan laat ik dat weten via mijn website of facebook pagina.

Hoop voor degene die getroffen zijn door het virus dat ze er door heen komen, en wens iedereen in de zorg en degene die direct betrokken zijn bij het bestrijden van dit virus enorm veel moed, wijsheid en liefde toe.

Tot over een paar weken.

Veel liefs,

Catharina Blijlevens

Voor degene die de studio willen steunen, giften zijn altijd welkom.

 

 

 

  • Category: Nieuwsbrief
  • Reacties uitgeschakeld voor Over de lessen

Lesrooster april 2020

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Yin Yoga
19.30 Pilates (2) (online)
DINSDAG
09.30 Ashtanga Vinyasa Yoga (online)

11.00 Chakra therapie

WOENSDAG

18.00 Bodyflex Chandra Yoga (online)
DONDERDAG

19.30 Yin Yoga (online)
VRIJDAG

09.30 Pilates (2)

13.00 Yoga nidra (online)

ZATERDAG
10.45 Power Yoga (online)

14.00 workshops
Graag 5 minuten voor aanvang van een les aanwezig zijn. Prijzen voor deelname aan de lessen vind u hier

Voor deelname aan een les kun je een plaats reserveren via het contactformulier

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form