woensdag april 1, 2020 18:12

april online groepslessen

Posted by Catharina

Het was goed om even helemaal tot stilstand te komen, niet direct door te bewegen, maar nu eindelijk eens mezelf terugtrekken. Soms is iets gewoon nodig, hoe naar het er aan de buitenkant ook uitziet. De afgelopen jaren heb ik non-stop les gegeven, alle vakanties doorgewerkt alleen op de feestdagen was de studio dicht. Dus ik moet heel eerlijk zeggen het was goed om even van het lesgeef podium te stappen en te wachten op de volgende aanwijzing. Het kon drie weken duren, het kan langer duren. De eerste week voelde voor mij als een shock, een week die nodig was om weer met beide voeten op de aarde te landen. 

Deze landing ging goed, de tweede week kwam ik terug in mijn flow en heb ik enkele zaken geregeld voor de studio en ondertussen gewerkt aan mijn boek. Begon ik mij te oriënteren op online lesgeven waarvoor apparatuur nodig is. Deze had ik al in huis, alleen moest ik mijn plek om les te geven verhuizen naar de voorzijde van het pand. Nog even wachten want stiekem hoopte ik dat de regering zou meedelen u mag weer open vanaf 6 april 2020. Maar dat werd later, 28 april 2020 is voor nu de datum tot wanneer de genomen maatregelen gelden.

Dus op 31 maart 2020 mijn eerste online proefsessies gedraaid met een lieve klant en mijn kind, iets dat goed verliep. Nu alleen nog een technisch dingetje en dan kan ik beginnen met het geven van live online groepslessen/workshops. 

Online groepslessen Yoga en Pilates

Jawel, vanaf maandag 6 april 2020 wordt de voorzijde van de studio in gebruik genomen als les geef ruimte waarin ik live groepslessen ga geven en jij groepslessen vanuit je eigen huis kunt volgen, waarvoor je als volgt kunt aanmelden:

 • Kijk op de website welke lessen er in april online worden gegeven
 • Intstalleer zoom, ga hiervoor naar zoom.us
 • Stuur mij een bericht aan welke les  je wilt deelnemen, hiervoor graag het contact formulier gebruiken
 • Uiterlijk tot een uur voor  aanvang van een les ontvang je een bevestigings-link in je e-mailbox met daarin de codes (id en wachtwoord) waarmee je kunt deelnemen aan de online les. Heb je deze niet ontvangen dan mij graag tot uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de les op de hoogte brengen zodat ik ruim voor aanvang van een les de link aan je kan toesturen.
 • Graag inloggen vanaf 15 minuten tot vijf minuten voor aanvang van de sessie. Deze tijd is nodig om je camera juist in te stellen en te testen of je mat goed ligt. Maak gebruik van een stabiele internetlijn. Mocht tijdens de sessie de verbinding verbreken, log opnieuw in.
 • Door mij wordt een les van je kaart gehaald, is je kaart leeg of moet deze opgewaardeerd worden dan ontvang je een betaalverzoek (tikkie). Gelieve deze te voldoen voor aanvang van de live sessie. 
 • Heb je nog geen leskaart, dan kun je betalen per sessie of een leskaart aanschaffen. 
 • Per sessie kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen, groepssessies gaan door bij 4 deelnemers
 • Meld je dus op tijd aan.
 • Zorg ervoor dat je mat, yoga blok, belt, deken etc klaar ligt bij aanvang van de les
 • Voor de les en na de les kunnen de microfoons aan staan, tijdens de les gaan deze uit
 • Leuk als je meedoet!

Wil je liever privé trainen of heb je behoefte aan iemand die naar je luistert? Dat kan ook, ik geef een op een trainingen in de studio of via zoom.us. Kom je naar de studio, ik houd mij aan de richtlijnen zoals aangegeven door het RIVM, 1.5 meter afstand bewaren, handen wassen voor en na de training en kom niet naar de studio als je verkouden bent of niest. Tot snel in mijn vernieuwde lesgeefruimte!

Namaste,

Catharina Blijlevens

 

Agenda augustus 2023

MAANDAG

11.00 Personal training

19.30 Pilates (2) locatie RO

DINSDAG

09.15 Personal Yoga

10.45 Pilates prive

18.00 Pilates prive

WOENSDAG

10.30 Personal training

18.00 Chandra Yoga (online)

DONDERDAG

18.00 Pilates prive

19.30 Yin Yoga (locatie RO)
VRIJDAG

10.00 personal training

ZATERDAG

09.30 Hatha flow (online)

Chakra balans

 

BODYFLEX 100% Catharina

Mauritskade 77
2514 HH Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form