Workshops

Iedere maand organiseert Bodyflex 100% Catharina inspirerende workshops.  Een workshop duurt langer dan een reguliere les en is bedoeld om een onderwerp verder uit te diepen of kennis te maken met een van de facetten van Yoga.  

De volgende workshops/cursussen staan op de agenda:

Donderdag 6 juni 2019 Ashtanga Vinyasa Yoga, yoga voor het leven

Ashtanga is achtvoudig, het achtvoudig pad dat bijdraagt aan heelwording, een zijn. Vinyasa is vloeiende beweging, het aan elkaar rijgen van de ene houding met de andere houding door de adembeweging, Yoga is eenworden. Deze vorm van Yoga werpt haar vruchten af door regelmatig te oefenen. Het uiteindelijke doel is dat je zelfstandig oefent en in verbinding bent met je innerlijke leraar. Om hier te komen heb je een gids of leraar nodig. In 10 opvolgende lessen leert Catharina je de eerste serie van deze vorm van Yoga, na 10 lessen kun je zelfstandig de serie beoefenen. Iedere week leer je een deel van de eerste serie. Deze lessen reeks  bestaat uit 10 lessen en kost € 160,00. Iedere week krijg je een opdracht mee naar huis om thuis zelfstandig te oefenen.  Aanvang lessen 10.00 uur, duur van een les 75 minuten.

Zaterdag 15 juni 2019 De overgang, een fase om spiritueel te groeien

De overgang een fase die een grote invloed kan hebben op hoe je je voelt en gedraagt. Allerlei dingen gaan veranderen, dit alles onder de invloed van hormonen. De hormonen je hoeft er niet over na te denken, we beschikken over een systeem dat dit voor ons regelt. Het endocriene stelsel. Dit stelsel kan soms wat van slag raken door stress, voeding of door hormonale schommelingen, menstruatie, voor en tijdens de overgang.

De een wordt er blij van, een ander ziet er tegenop, maar er komt een moment dat je er door heen gaat of er al door heen bent, de overgang een fase van loslaten en je overgeven aan de nieuwe fase van je leven. In deze workshop doen we Yoga oefeningen, krijg je tips en informatie om deze fase op een gemakkelijke manier te ondergaan. Op dit moment ga ik zelf door deze fase heen, het is een soort van dansen met de zee, golven volgen elkaar op, spoelen schoon, achterlaten wat je niet meer nodig hebt en koesteren wat je wilt delen met de wereld. Doe je mee? Aanvang workshop 14.00 uur (duur 2 uur) kosten workshop € 35,00

Zaterdag 29 juni 2019 Yoga Nidra en een reis langs de chakra’s

Yoga nidra, betekent Yoga slaap en is een ontspanningsoefening. Het is een oefening die je brengt tussen waken en slapen waardoor je ontvankelijker wordt voor het ontvangen van informatie. De leraar of docent volgt hierbij een vaste methode. Het enige dat je hoeft te doen is de instructies van de leraar op te volgen. Yoga Nidra is een methode die jou kan helpen tot diepe ontspanning te komen en tot je diepere kern te komen. Het is een vorm van Prathyahara, dat staat voor het naar binnen keren van de zintuigen, één van de paden van Yoga die je leidt naar de eindstaat van Yoga, harmonie. Yoga is éénworden, de wetenschap over Yoga staat onder andere opgeschreven in de Yoga sutra’s. Een boek dat bestaat uit 196 korte aforismen waarin uitleg wordt gegeven aan Yoga. In deze workshop wordt het lichaam gereed gemaakt om voor een langere tijd volledig stil te blijven, gevolgd door de ontspanningsoefening Yoga Nidra waarin een reis gemaakt wordt langs de zeven chakra’s. Een chakra is een wiel van energie, dat gelegen is langs de wervelkolom en in het hoofd. Aanvang workshop 14.00 uur (duur 2 uur) kosten workshop € 35,00 

Voor deelname aan de workshops kun je een plaats reserveren via het  contactformulier of bellen naar 070-3656583. Gereserveerde plaatsen graag afmelden 1 dag voor aanvang van de workshop.

 


Lesrooster geldig vanaf 1 juni 2019

MAANDAG
09.30 Pilates (all)

18.00 Yoga met Catharina
19.30 Pilates 2
DINSDAG
09.30 Power Yoga

19.30 Ashtanga Vinyasa Yoga

WOENSDAG

10.00 Chakra Alignement

18.00 Bodyflex Chandra Yoga
19.30 Pilates (all)

DONDERDAG

10.00 Cursus Ashtanga Yoga

19.30 Yin Yoga (75 min)
VRIJDAG

09.30 Pilates (1)

13.00 Chandra Yoga

ZATERDAG
09.30 Pilates (2)
10.45 Power Yoga
14.00 Workshops

Graag 5 minuten voor aanvang van een les aanwezig zijn. Prijzen voor deelname aan de lessen vind u hier

Voor het deelname aan een les kun je een plaats reserveren via het contactformulier

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form