Workshops

Bodyflex 100% Catharina geeft workshops op het gebied van Yoga, Pilates en spiritualiteit.  Een workshop duurt langer dan een reguliere les en is bedoeld om een onderwerp verder uit te diepen of kennis te maken met een van de facetten van Yoga.  De workshops worden gegeven door Catharina Blijlevens of gastdocenten. In oktober verzorgt Irina Verwer een workshop  Ayurveda, Yoga en detox. Voor meer informatie over deze workshop klik hier.

De volgende workshops staan op de agenda:

Zaterdag 16 september 2017 Hormoon Yoga, de hormonen in balans

Hormoon Yoga is een reeks van Yoga houdingen die zich richt op de organen die verantwoordelijk zijn voor de hormoonproductie. Hormonen hebben een grote invloed op hoe we ons voelen. Deze serie van Yoga houdingen en ademhalingsoefeningen helpen de hormonen in balans te brengen en is geschikt voor een ieder die ongemakken ondervindt van de hormoonschommelingen tijdens de menstruatie, overgang of door stress. In deze workshop maak je kennis met deze serie. Aanvang workshop 14.00 uur ( duur 2 uur) kosten: € 30,00. Deze workshop wordt gegeven door Catharina Blijlevens

Zaterdag 30 september 2017 Maancirkel, over de fases van de maan

Op de aarde zijn twee krachten werkzaam Yin en Yang, Yin het vrouwelijke aspect, vertegenwoordigd de maanenergie en Yang het mannelijke aspect vertegenwoordigd de zon energie. Twee krachten die elkaar constant afwisselen. De laatste eeuwen hebben in het teken gestaan van Yang te veel Yang leidt tot disbalans, om dit weer in balans te brengen is Yin nodig. Tijdens deze maancirkel wordt ingegaan op de energie van de maan en de verschillende fases van de maan. Aan de hand van Yoga oefeningen en Pranayama oefeningen worden handvaten aangereikt om meer in balans te komen met de energie van de maan. Aanvang workshop: 14.00 uur (duur 2 uur) kosten € 30,00.

Zaterdag 28 oktober 2017 Ayurveda, Detox & Yoga // Detox Yoga & Ayurveda door Irina Verwer

Tijdens deze workshop duik je de ayurveda in om uit te zoeken welke voeding jou ondersteunt, en welke voeding dat juist niet doet. Aangezien de herfst de tijd van het jaar is om oude gewoonten los te laten, leer je in deze workshop hoe je met behulp van simpele ayurvedische principes goed voorbereid de herfst in gaat. Ook onderzoek je welke patronen en emoties je niet ‘voeden’. Zo leer je te voelen wat daadwerkelijk bij jou past. Je leert hoe dat wat je eet je yogabeoefening kan voeden, maar ook hoe je je voeding aan kunt passen aan de seizoenen en je leefritme. Daarnaast word je tijdens deze workshop door een serie yogahoudingen en ademoefeningen geleid die je zullen helpen om datgene los te laten wat je niet meer nodig hebt, zodat je ruimte ervaart om nieuwe (eet)gewoonten toe te laten. Je krijgt praktische adviezen en er is gelegenheid al je vragen over yoga en voeding te stellen. Ook krijg je yogische recepten mee. Zo kun je vol inspiratie aan de slag met wat goed voor jou is!

Deze workshop zal verzorgd worden door Irina Verwer. Zij is niet alleen enthousiast over yoga, maar ook over lekker en gezond eten. Irina volgde docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga.  Bovendien schreef zij twee boeken over yogische voeding: ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’. Haar tweede boek is eveneens in het Engels verschenen. Je kunt meer over Irina lezen op www.irinaverwer.com. Aanvang workshop: 14.00 – 16.30 uur Kosten: € 39,00

Voor deelname aan de workshops kun je een plaats reserveren via het  contactformulier of bellen naar 070-3656583. Gereserveerde plaatsen graag afmelden 1 dag voor aanvang van de workshop.

 


Lesrooster geldig vanaf 1 augustus 2017

MAANDAG
9.30 Pilates (all)
18.00 Yin Yoga 1
19.30 Pilates 2
DINSDAG
09.30 Ashtanga Vinyasa Yoga
13.00 Pregnant Yoga
19.30 Ashtanga Vinyasa Yoga
WOENSDAG
18.00 Bodyflex Chandra Yoga
19.30 Pilates 2
DONDERDAG
10.45 Cursus
19.30 Yin Yoga 2
VRIJDAG

9.30 Pilates 2

13.00 Cursus

ZATERDAG
9.30 Pilates 2
10.45 Power Yoga
14.00 Workshops

Graag 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn.

Ashtanga Vinyasa Yoga (AVY) 2= 75 minuten
Yin Yoga 1= 60 minuten Yin Yoga 2= 75 minuten
Pilates = 60 minuten
Power Yoga, Bodyflex Chandra Yoga= 60 min

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form