donderdag juni 25, 2020 12:58

Goed nieuws

Posted by Catharina

Goed nieuws, gisteren van de Minister President, meer versoepelingen. Ja, de studio mag weer open voor lessen, workshops, trainingen! Dat is fijn, het mag zolang de 1,5 meter maar in acht wordt genomen. In de studio zijn op de vloer markeringen die deze 1,5 meter aangeven. Kom je naar de studio, graag deze regel in acht nemen en uiteraard de andere regels:

  • Was je handen voor en na de training
  • Kom niet naar de studio als je ziek of verkouden bent
  • Nies in de elleboog
  • Maak gebruik van je eigen Yogamat, of plaats een doek over de mat die in de studio ligt
  • De matten zijn zo geplaatst dat de 1,5 afstand in acht wordt genomen, volg mijn aanwijzingen tijdens de les en de regel kan nageleefd worden.

Kijk er naar uit om je weer in de studio te zien. Sommige heb ik de afgelopen tijd online gezien en dat is goed bevallen. Online les volgen blijft mogelijk, ook nu er weer les wordt gegeven in de studio. Wil je liever online de les volgen, tot één uur voor aanvang van de les kun je om de gegevens verzoeken.

Het is mij zelfs zo goed bevallen dat op dit moment ik achter de schermen filmpjes maak van lessen, delen van lessen, meditaties en oefenreeksen die zijn opgeschreven in een boek dat ik binnenkort uitbreng. Titel van het boek is Chakra Chikitsa, dat ingaat op de wielen van energie, die je niet kunt zien, wel kun je ervaren de uitwerking van deze wielen. Chikitsa betekent therapie, dat heel maken betekent, evenwicht aanbrengen. 

Lesrooster, cursus, workshops

Heerlijk om vanaf 1 juli 2020 weer les te geven in de studio. Het lesrooster staat vanaf 1 juli 2020 op de website. Er zijn enkele wijzigingen in het lesrooster, Pilates blijft op maandag, woensdag en vrijdag, in de ochtend en de avond. Wel is het zo, nu sommige van jullie een tijd niet geweest zijn, de basis weer zal worden opgediept. Dus iets minder flow en meer aandacht voor de uitvoering en ademhaling tijdens de lessen. 

In de ochtend en overdag kun je terecht voor de actievere vormen van Yoga, in de avond voor vormen waar het accent ligt op naar binnen keren van de aandacht en ontspannen.

In juli geef ik op maandag 18.00 uur: Hatha Flow, een les waarin gebruik wordt gemaakt van vloeiende bewegingen en oefeningen worden gedaan om de benen te versterken, de heupen, schouders en borst, te stretchen en die eindigt met ademhalingsoefeningen (pranayama) en ontspanning. 

Wil je net als ik zelfstandig Ashtanga Yoga beoefenen? Doe dan mee met de cursus: Ashtanga Yoga 99% is practice, 1% is theorie. Deze cursus is op vrijdag 10 juli 2020 tot en met 11 september 2020. Tien lessen van 75 minuten, aanvang 10.45 uur, kosten voor deze lessenreeks € 175,00. Iedere week leer je een deel van de eerste serie van Ashtanga Yoga, krijg je uitleg, tips en huiswerk om thuis te oefenen. 

Ook geef ik in juli en augustus workshops: een overzicht van het aanbod staat binnenkort op de website: www.bodyflex.nl.

Meedoen?

Hopelijk tot binnenkort, in ieder geval is vanaf 1 juli 2020 de studio weer open en kun je komen voor lessen, workshops of andere activiteit! Wel graag aangeven per email dat je komt!

Een hele fijne dag,

Namaste Catharina

  • Category: Algemeen
  • Reacties uitgeschakeld voor Goed nieuws

Agenda juni 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
09.30 personal training

11.30 personal training

WOENSDAG

10.00 Hatha Flow

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (2)
DONDERDAG

18.00 Pilates fundamentals

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

09.30 Pilates (2)

11.00 Personal training

ZATERDAG

09.30 Personal training

10.45 Hatha flow

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form