woensdag februari 24, 2021 12:42

Focus op wat wel kan!

Posted by Catharina

Gisteren was de persconferentie waar we allemaal naar uitkeken, de verlossende woorden: wat kan wel! Wat wel kan vanaf begin maart: het voortgezet onderwijs mag weer open, dat is geweldig! Jong volwassenen tot 27 jaar mogen weer samen buiten sporten, contactberoepen zijn weer toegestaan met uitzondering van de sekswerkers, want ja daar kan de 1,5 meter niet gewaarborgd worden en de winkels mogen weer op afspraak open.

Geweldig, heel fijn voor al die mensen die weer aan de slag mogen. Wat betekent het voor mijn bedrijf: dat de groepslessen voorlopig online gegeven worden, de winkel op afspraak open gaat en ik een op een aan het werk ga in de studio met de disciplines die hier onder vallen.

Heel fijn, dat bij de aanvang van de lente, dit weer mag. Het is allemaal nog wel wat voorzichtig want het virus is nog niet gaan liggen, maar net als de energie van de lente en het leven dat ontwaakt is er weer meer mogelijk!

 

Groepslessen online

online yogaDus voorlopig, en ik schat zo in voor de maand maart worden de groepslessen online gegeven. Het huidige lesrooster staat op de website. Je kunt een les live volgen, of je kunt een replay aanvragen. Een replay is een opname van een live les, deze kun je tot een uur voor aanvang van een les die doorgaat aanvragen.

Je kunt je aanmelden voor een groepsles via het contactformulier, voor zover mij bekend is dat je meedoet aan een les, ontvang je de gegevens voor een les in je email box.

 

Pilates is leuker dan gym!

“Pilates is leuker dan gym!’ Is een quote van mijn dochter, en dat is zo. Het is niet alleen leuker maar ook heilzamer. Je beweegt je lichaam op en neer tegen de zwaartekracht waardoor je hartslag omhoog gaat en je aan je uithoudingsvermogen werkt, je geeft lichte druk aan je gewrichten en houdt ze zo flexibel, strekt de spieren en beinvloedt de energiebanen die door het lichaam stromen, het is heel logisch dat je na een pilates sessie op de mat een heerlijk gevoel hebt!

In de studio kun je Pilates mat lessen volgen. Vanaf maart zal er een verschil komen in de maandagavond les die ik geef om 19.30 uur en de woensdagavond les die ik geef om 19.30 uur. De maandagavond blijf ik “live” geven via zoom, maar in maart wijzigt de Pilates op woensdag in een replay.

Wil je de fundamentals van Pilates onder de knie krijgen? Hier kun je een: een op een afspraak voor maken. Of weer meedoen met de groepslessen Pilates fundamentals in de studio als deze weer open mag voor publiek.

 

Focus op wat wel kan

Focus op wat wel kan is beter dan focussen op wat niet kan. Door te focussen op wat wel kan blijft de energie stromen, en blijf je positief.

Een jaar geleden had ik echt niet kunnen bedenken dat ik in het nu online zou werken, het liefst zag ik iedereen in de studio op de mat. Waar ook ik nog steeds goede hoop op heb, dat er een moment komt dat de Yoga en Pilates scholen weer open gaan voor publiek!

Tot die tijd focus ik op wat wel kan! Zo nam ik in februari een aantal Yoga nidra sessies op. Yoga nidra is yogaslaap. Een hele fijne Yogaoefening die je thuis kunt beoefenen voor het slapen gaan, overdag als je energie wilt bijtanken of als je voelt dat het tijd is om te gaan liggen op je rug, spanning los te laten en je aandacht naar binnen te keren.

Via het bestelformulier kun je deze audio-opnamen bestellen. Wil je dat ik er een voor jou persoonlijk inspreek, maak dan een afspraak voor in de studio, want dat mag wel!

Focus op wat wel kan! Ik vind het een prachtige zin, hij is positief, helpt om verder te bewegen en geeft je positieve energie. Over energie gaat het in Chakra chikitsa, een boek waarin ik een reis maak langs de chakra’s. Wil je ook deze reis maken: Chakra chikitsa, evenwicht herstellen in de wielen van energie. Kijk bij workshops/webinars voor meer informatie hoe je deze reis kunt reserveren.

Ik wens je een hele mooie dag!

Namaste,

Catharina Blijlevens
Laat je innerlijk stralen!

Lesrooster april 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
09.30 Power Yoga (live)

18.00 Chakra Yoga

19.30 Hormoon Yoga, oefenreeks

WOENSDAG

08.00 Wake up Yoga

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (2)
DONDERDAG

10.00 cursus

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

08.00 Wake up Yoga

09.30 Pilates (2)

13.00 Yoga nidra

ZATERDAG

10.45 Power Yoga

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form