vrijdag januari 1, 2021 10:11

Een gelukkig nieuwjaar!

Posted by Catharina

Een heel gelukkig nieuwjaar en nieuws van de studio: Bodyflex 100% Catharina

Een heel gelukkig nieuwjaar, veel gezondheid en meer positiviteit is wat ik jou toe wens. 2020 stond in het teken van corona, bracht de aandacht naar gezondheid en zorg. “Hoe zorg ik ervoor dat ik niet geraakt wordt door dit virus.” Een thema dat dagelijks in het nieuws was. Het was een pittig jaar waarin we bewogen van de ene lockdown naar een volgende lockdown, dat werd afgesloten met een lockdown, een jaar waarin ons regels werden gegeven.

We hielden afstand, wasten de handen zeer regelmatig, niesten in de elleboog en gingen niet naar buiten als we besmet waren met het virus of klachten hadden die hierop leken. Regels die ook in 2021 blijven gelden, totdat de samenleving weer open kan omdat een ieder bestand is tegen het virus, de druk op de zorg is afgenomen, zij het aantal patiënten weer aankunnen omdat deze groep minder groot is.

Heerlijk, als dat weer mogelijk is. Tot die tijd werken we online en kun je naar de studio komen als deze open is, je de lessen in de studio, op locatie, kunt volgen. Tot die tijd, tot en met 19 januari 2021 kun je de lessen/workshop/cursussen online bijwonen.

Online, live of replay

In het nieuwe jaar komt daar bij: ‘replay’. Dit is een opname van een live studio les, die je op een later tijdstip kunt bekijken of wordt ingezet op een uur waar niet voldoende aanmeldingen voor zijn binnengekomen. Je krijgt van mij bericht dat niet voldoende aanmeldingen zijn en je gebruik kunt maken van een replay les, je ontvangt van mij een email om je te registreren voor deze les, ik schrijf een les van je kaart en je ontvangt de les van mij. Je volgt de les zonder dat wij live contact met elkaar maken.

Dat is wel het goede van 2020, ik werd er heel creatief van, wat nodig was om te overleven met mijn bedrijf. Want dat was niet gemakkelijk, van live over naar online, je omzet omlaag zien schieten, je kosten blijven hetzelfde, terwijl je weet dat jij iets kunt geven aan de wereld waar een ieder blij van wordt: Yoga, Pilates, meditatie en andere trainingen die bijdragen aan gezondheid en harmonie.

En dat heeft de wereld nodig, dus ben ik zeer blij dat mijn bedrijf bestand was tegen 2020, ik die gewend ben om sober te leven, discipline heeft en ontspannen kan blijven als er veel spanning is. Begrippen die voorkomen in Yoga dat een eeuwenoude wetenschap is die de leer van leven onderwijst. Waar ik in 2021 mee verder ga. Welke lessen ik geef dat staat op het lesrooster.

Workshops, cursus en boeken

Ook zijn er in 2021 workshops en start er een training: een reis langs de zeven chakra’s. Daar heb je het begrip weer chakra’s, waar ik over heb geschreven in mijn boek: Chakra chikitsa, dat nu te koop is in de winkel van de studio.

Ja, ik heb er zin in, in 2021, ik hoop jij ook. Graag zie ik je weer op het scherm (online) of live in de studio wanneer dat weer mag voor een Yoga-, Pilatesles, cursus of workshop.

Ik wens je een heel gelukkig, gezond en prachtig 2021!
Namaste,

Catharina Blijlevens

Lesrooster mei 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
09.30 under construction

11.30 personal training

WOENSDAG

10.00 Chakra chikitsa

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (2) replay
DONDERDAG

09.30 Personal training

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

06.30 Meditatie en pranayama

09.30 Pilates (2)

11.00 Personal training

ZATERDAG

09.30 Yoga therapie

10.45 Power Yoga

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form