woensdag januari 13, 2021 11:44

Verlengen lockdown

Posted by Catharina

Gisteravond hield onze Minister President zijn eerste persconferentie van 2021. Alhoewel de cijfers sinds twee weken eindelijk aan het dalen zijn, zit een versoepeling er niet in. De huidige lockdown wordt met drie weken verlengd. 

Verlengen, een woord dat ik veel gebruik in mijn lessen: verleng je arm, verleng je been, verleng je rug, verleng je adem. Verlengen van de lockdown zijn niet mijn woorden maar helaas wel nodig. Maar niet getreurd tijdens de lockdown die wordt verlengd tot 9 februari 2021 geef ik online Yoga, Pilates lessen, trainingen en workshops (webinar).

Al heel wat jaren beoefen ik Yoga en Pilates, mediteer ik in de ochtend en verdiep ik mij in onderwerpen die mijn vakgebied betreffen: lichaam en geest in evenwicht, een gezonde geest in een gezond lichaam.

Pilates, in controle van het Power House

Gezondheid staat op dit moment voor iedereen voorop. Pilates is natuurlijk een hele fijne vorm om je lichaam in gezonde staat te houden. Joseph Pilates is daar zelfs bekend door geworden in de Eerste Wereldoorlog ten tijde van de Spaanse griep. Mensen die zijn methode beoefenden bleven op de been, werden niet ziek. Mede hierdoor is zijn methode een eeuw geleden bekend geworden onder een groter publiek. Een methode die ik graag beoefen en waar ik les in geef. De griep is geen covid, ik weet het, maar het is wel heel belangrijk goed voor jezelf te zorgen en daar past Pilates prima bij!

Tijdens de lockdown periode kun je online de pilates lessen volgen. In de studio geef ik Pilates flow lessen, deze lessen zijn geschikt voor een ieder die bekend is met de Pilates methode. Ben je wat minder bekend, maar wil je wel heel graag Pilates gaan beoefenen, doe dan mee een clines les: Pilates, in controle van het Power House. Deze Pilates clinic les  geef ik op woensdag 20 januari 2021 aanvang 10.45 uur. Voor deelname aan deze clinic graag aanmelden 24 uur voor aanvang van deze clinic les via het contactformulier.

Lessen en workshops online tijdens de lockdown

De lockdown wordt verlengd. Het is wat het is, het is niet het einde van de wereld en niet het einde van mijn Yoga en Pilates studio. Het afgelopen jaar heb ik enorm veel zaken kunnen ophalen: tegenwoordig kun je online lessen volgen en ontvang je weer met enige regelmaat een nieuwsbrief van mij. Deze lockdown voeg ik daar aan toe webinars.

Een webinar is een leuk woord voor een online workshop waar ik naast een presentatie over een bepaald onderwerp, een online les geef. Deze maand start ik met webinars over de chakra’s, waar ik over heb geschreven in mijn boek: Chakra chikitsa. In Januari start de cursus, een reis langs de chakra’s. Deze reis bestaat uit zeven webinars. Vrijdag 22 januari 2021 is de eerste van zeven inspirerende workshops! 

Je ziet, ik geef de moed niet op! Tot 9 februari 2021 is de studio online geopend en hoop dat het vanaf 10 februari 2021 ook weer in de zaal en hybride is toegestaan!

Namaste,

Catharina Blijlevens

Lesrooster mei 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
09.30 under construction

11.30 personal training

WOENSDAG

10.00 Chakra chikitsa

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (2) replay
DONDERDAG

09.30 Personal training

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

06.30 Meditatie en pranayama

09.30 Pilates (2)

11.00 Personal training

ZATERDAG

09.30 Yoga therapie

10.45 Power Yoga

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form