woensdag augustus 25, 2021 11:04

Start je dag met Yoga, een heerlijk begin van je dag

Posted by Catharina

“Wat heb je gemist tijdens je verblijf bij ons?” De dagstart, het had mij zoveel onnodige stress bespaard als ik de dagstart had kunnen bijwonen. Maar helaas het was geen fysieke bijeenkomst, het was een pagina op intranet. Intranet is een persoonlijke webpagina voor medewerkers waar je snel relevante informatie kunt vinden om je beroep uit te oefenen.

“Oh, dat is niet de bedoeling je hoort een fysieke dagstart minimaal twee tot drie keer mee te maken!” Ja, dat had ik ook gedacht, maar helaas ik heb er slechts een gehad in de afgelopen periode (13 weken) dat ik bij jullie werkzaam ben geweest.

En ik was zo benieuwd hoe jullie dat zouden aanpakken: een team van mensen in de ochtend begroeten, een goed gevoel geven, informatie doorgeven hoe je elkaar kan steunen om in evenwicht te blijven tijdens de drukte van de dag.

Maar helaas het bleef bij een praatje op de opleiding, verder was het: zitten, telefoon aannemen en zorgen dat de wachtrij niet oploopt. Wat mij best goed af ging: zitten, luisteren daar ben ik goed in, stress daar kan ik tegen, en veel werk verzetten dat lukt mij ook, mij aan de gemaakte afspraak houden, en doorpakken.

Maar wat heb ik de dag start gemist. Heel even dacht ik dat dit bedrijf wist dat het van groot belang is dat je de dag begint met aandacht voor het vervoermiddel dat jou van a naar z brengt: je lichaam. Maar dat was niet zo, ook hier had geest de leiding en die wilde maar een ding: geen wachters, tevreden klanten en de ander in zijn harmonie houden.

Een ander in zijn harmonie houden is een prachtig voornemen, daarom keek ik uit naar de dagstart, ik was heel benieuwd. We zouden de dag doornemen, een positieve zin horen, er zou gevraagd worden hoe het met je ging, of je nog ergens tegen aanliep, maar het bleef bij een digitaal scherm waar ik op kon lezen: daglijsten, wie waar werkt, werkinstructies, en de stand van zaken op bepaalde afdelingen.

Mijn dagstart

Heel even dacht ik dat ze in dit bedrijf eerst een paar leuke oefeningen met elkaar deden en dan aan het werk gingen, maar helaas, er was geen dagstart en door mijn afspraak met hen, had ik geen tijd meer voor mijn eigen dagstart: Yoga oefeningen of een heerlijke Pilates mat sessie.

De afgelopen weken had ik er niet altijd tijd voor, eerst mij houden aan de afspraak, dan naar huis, was er nog ruimte en energie dan hup mijn mat op om alsnog mijn oefeningen te doen.

Maar mijn afspraak zit erop, en begin mijn dag weer op de mat! Heb jij daar ook zin in, je dag beginnen met rek en strekoefeningen, energie door je lichaam laten bewegen, lekker in je vel zitten, je lichaam geven wat het nodig heeft. Meld je dan aan voor de volgende cursus: Yoga fundamentals.

Doe je mee?

Start je dag met een Zonnegroet, gevolgd door een fijne reeks van oefeningen waar je lichaam bij gebaat is en jou een heerlijk begin van de dag geeft.

Leuk als je meedoet, Yoga fundamentals geef ik in september op dinsdag 9.30 uur!

Agenda oktober 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
11.00 Personal training

18.00 Personal training

WOENSDAG

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (1)
DONDERDAG

09.30 Hatha flow

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

11.00 Personal training

13.30 Chakra chikitsa, een reis langs de chakra’s

ZATERDAG

09.30 Pilates en stretch

10.45 Power Yoga

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583


E info@bodyflex.nl
Contact form