woensdag februari 3, 2021 12:10

Tot 2 maart in lockdown

Posted by Catharina

Ja, hij heeft gesproken, gisteren op dinsdag 2 februari 2021 is het bekend gemaakt, tot 2 maart 2021 blijven de niet essentiele winkels, contactberoepen, sportscholen en horeca gesloten. Dus blijf ik achter de schermen les geven en kun jij de Yoga en Pilates lessen thuis volgen.

Vervelend, ja en nee, het is altijd fijner om de mensen te mogen ontvangen in je ruimte die je daar voor hebt ingericht. Maar, helaas het kan nog niet, de cijfers zijn nog steeds niet goed. Of beter geschreven, er duiken allerlei varianten op. Deze zijn nog besmettelijker en daarom houden wij nog even pas op de plaats, de deuren gesloten en biedt mijn studio de lessen aan via zoom. Een prettig platvorm om mee te werken, ik kan je heel goed zien, terwijl jij je oefeningen doet, je krijgt nog steeds de persoonlijke instructies zoals ik deze normaal geef in de zaal.

Overheids steun kunnen bedrijven krijgen, maar ik kan je verklappen dat ziet er vanaf buiten mooier uit dan het in werkelijkheid is, en je moet je ook afvragen wie gaat deze steun dadelijk dragen. De regering, nee het volk en als de schuld te hoog wordt en deze generatie het niet voor elkaar krijgt om het terug te betalen, onze kinderen.

En dat wil je niet, dat onze kinderen verantwoordelijk worden gesteld voor deze enorme staatsschuld die zich nu ontwikkelt. Het is dus belangrijk zelf je geld te verdienen, evenwicht te vinden in het nu, terwijl je van buiten af zo ‘on hold’ wordt gezet.

Winkelafspraak en Youtube-kanaal

Dus blijf ik creatief en geef ik naast lessen, workshops en kun je in de winkel terecht voor een ophaalafspraak. In de winkel verkoop ik Yogablokken, meditatiekussens, er zijn nog wat yogamatten, yogariemen en natuurlijk mijn laatste boek: Chakra chikitsa.

Wil je iets uit de winkel bestellen en afhalen: stuur mij een email, geef door wat je wilt bestellen, ik zorg dat het klaar ligt, geef door wanneer je het kunt afhalen, je kunt het bedrag betalen per pin, tikkie of bankoverschrijving!

Nee, ik ga niet bij de pakken neerzetten, ‘on hold’ is niet goed voor de doorstroming van je energie! Energie wil stromen, staat het te lang stil, dan gaat het voor ongemak zorgen. Dus, blijf ik in beweging in de studio, online en binnenkort ook live op mijn Youtube kanaal.

Op dit kanaal ga ik delen: Yoga nidra, meditaties en oefeningen om in evenwicht te blijven in deze lockdown. Dit kanaal is gebaat bij abonnees, want dit kanaal kan inkomsten genereren voor mijn bedrijf. Je hoeft niet te betalen alleen maar abonnee te worden, ja en ik moet gaan uitzenden of een filmpje klaarzetten. Wat ik zeker zal gaan doen! Deze uitzendingen geef ik op basis van donaties, je hoeft niet te betalen, maar je mag een donatie doen! Donaties zorgen niet voor schuld voor onze kinderen. Donaties kun je overmaken naar: NL 67 ABNA 0980217431 t.n.v Bodyflex C.M Blijlevens.

Dus nog even volhouden, tot 2 maart 2021 ben ik zeker aanwezig en actief: online, op afspraak of live op mijn Youtube-kanaal!

Namaste,

Catharina Blijlevens

 

 

 

Lesrooster april 2021

MAANDAG
09.30 Pilates (2)

18.00 Hatha Flow

19.30 Pilates (2)

DINSDAG
09.30 Power Yoga (live)

18.00 Chakra Yoga

19.30 Hormoon Yoga, oefenreeks

WOENSDAG

08.00 Wake up Yoga

18.00 Chandra Yoga

19.30 Pilates (2)
DONDERDAG

10.00 cursus

19.30 Yin Yoga
VRIJDAG

08.00 Wake up Yoga

09.30 Pilates (2)

13.00 Yoga nidra

ZATERDAG

10.45 Power Yoga

14.00 Workshops

 

BODYFLEX 100% Catharina

Frederikstraat 60 A
2514 LL Den Haag
[Google Maps]

T 070-3656583
T 06-51419790


E info@bodyflex.nl
Contact form